Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Χωρίς να νιώσει την παραμικρή αντίσταση ο Παναιγιναϊκός επικράτησε του Πανελευσινιακού με 52-31 στο κλειστό της Ελευσίνας για το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ. Οι ταλαντούχες αθλήτριες του νησιού πέραν του άνετου σκορ, παρουσίασαν πολύ όμορφο θέαμα με αποτέλεσμα να κερδίσουν στο τέλος το χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού. Τα δεκάλεπτα 1-9, 9-19, 12-10 και 9-14, αντικατοπτρίζουν πλήρως την γενική εικόνα των δυο αντιπάλων, με τις φιλοξενούμενες να αγωνίζονται χωρίς την Φαίη Παντάκ. Ο τεχνικός Φίλιππος Τζίτζης έδωσε χρόνο και στις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες, με τις τελευταίες να δείχνουν αρκετά καλά στοιχεία. Η Λορέτζο με 15 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα, με την Τζουρά με 12π να ακολουθεί.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Παναιγιναικός (Φ.Τζίτζης): Μοίρα 7, Μπόγρη 6, Καλέμι, Χαλδαιάκη 1, Καρατζιά 2, Λορέτζο 15, Ξηροτύρη 4, Τζουρά 12, Σοφιανού 5, Βλάχου.
Άλλη μία νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι παίδες του Παναιγιναϊκού οι οποίοι επικράτησαν τους αντίστοιχους του Φοίνικα Αγ. Σοφίας με 59-48 εκτός έδρας. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού μετά από ένα μέτριο α' δεκάλεπτο (α' δεκ 6-9), ανέβασαν την παραγωγικότητα τους με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 22-18 στο ημίχρονο. Το γ' δεκάλεπτο ήταν κάπως ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν το  προβάδισμα (36-38). Στην δ' περίοδο όμως, το συγκρότημα του Νίκου Μαρίνου πάτησε γκάζι, και με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση, έφτασε στο επιμέρους σκορ  21-12 και στο τελικό 59-48. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Χρήστου με 17 πόντους, για να ακολουθήσουν οι Βουλγαράκης με 16π και Γκούρι με 15π. Τα δεκάλεπτα 6-9, 12-13, 18-16 και 12-21.

Παναιγιναικός (Μαρίνος): Βουλγαράκης 16, Γκούρι 15, Μαρίνος 3 (1), Χρήστου 17, Κάσσης 4, Αβντουλάι 4, Λέκκας, Καλαμάκης.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το προμίνι του Παναιγιναϊκού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα επικράτησε της Ελευθερίας στο Μοσχάτο με 43-36, φτάνοντας τις 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο τέλος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με 18-5 στο α' δεκάλεπτο. Στην β' περίοδο το παιχνίδι κάπως ισορρόπησε, με τους νεαρούς αθλητές του Παναιγιναϊκού να μειώνουν στο ημίχρονο σε 26-18. Παρά το προβάδισμα της Ελευθερίας, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σε γενικές γραμμές καλύτερη, με την ανατροπή του σκορ να έχει πολλές πιθανότητες. Μάλιστα αυτό έγινε πραγματικότητα στην επανάληψη, με τους καλαθοσφαιριστές του Φίλιππου Τζίτζη να βελτιώνουν τα ποσοστά ευστοχίας, με αποτέλεσμα το τέλος της γ' περιόδου να τους βρει μπροστά με 32-31 με το επιμέρους σκορ να είναι 14-5. Στο δ' δεκάλεπτο το ματς ήταν συναρπαστικό, με τον Παναιγιναϊκό όμως να έχει και πάλι τις λύσεις. Το 11-5 των φιλοξενούμενων, έδωσε τελικά την νίκη στην ομάδα της Αίγινας με 43-36 η οποία είναι η 4η σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τα δεκάλεπτα 18-5, 8-13, 5-14 και 5-11.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Άρσος 3, Μακρογιάννης 8, Γελαδάκης, Μποτσίβαλης Γιώργος 2, Μποτσίβαλης Παναγιώτης 6, Τάφα, Καλαμάκης 13, Γκρινέζος 1, Τζίτζης 8, Λέκκας 2, Κατσούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png