Απόλλων Πειραιά/Μοσχάτου - Παναιγιναϊκός 57-52. Για την 15η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 57-52 από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου γνώρισε το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού για την 15η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα πλήρωσε πέρα από τις σημαντικές απουσίες (Χαρατσή, Χριστοδούλου, Φλέσσα), και την κακή σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας διαιτησία, αφού όπως υποστήριξαν άνθρωποι του συλλόγου, σε καίρια σημεία δόθηκαν ανάποδα φάουλ εις βάρος της ομάδας του Παναιγιναϊκού. Το ματς του Μοσχάτου ξεκίνησε νωθρά για τους νησιώτες, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 12-6 μετά από 10 λεπτά αγώνα. Στην β' περίοδο το παιχνίδι ισορρόπησε κάπως, με τον Απόλλων να κρατάει πάντως το προβάδισμα. Η γ' περίοδος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους μπροστά με 27-21 και τους παίκτες του Καρανδρέα να ψάχνουν τις λύσεις στο σκοράρισμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το 10-14 έφερε τον Παναιγιναϊκό κοντά στο σκορ, μάλιστα σε κάποιο σημείο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αλλά έπεσαν πάνω όπως υποστήριξαν στις λάθος αποφάσεις των διαιτητών. Στο δ' δεκάλεπτο και με τον Παναιγιναϊκό να είναι στο -2 (35-37), οι φιλοξενούμενοι με τον Νίκο Τζίτζη σε εξαιρετική μέρα αλλά και τον Γαϊτάνο αρκετά ζεστό, βρήκαν τα σουτ με αποτέλεσμα να παραμένουν στο σκορ σε απόσταση αναπνοής. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάτι καλό, μένοντας με την προσπάθεια. Με σκορ δεκαλέπτου 20-17 ο Απόλλων πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, με τον Παναιγιναϊκό παρά την ήττα να κερδίζει τους Τζίτζη, Καλέμι και Στρατηγό. Οι τρεις νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού ήταν εξαιρετικοί δείχνοντας έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί. Τα δεκάλεπτα 12-6, 15-15, 10-14 και 20-17.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα τους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς. Παναιγιναϊκός (Καρνδρέας): Χελιώτης, Γαϊτάνος 11 (3), Γρυπαίος, Ψωμιάδης 6, Γκίκας, Κάτσας 5, Στρατηγός 3 (1), Τζίτζης Νίκος 13 (1), Καλέμι 6, Χαρτοφύλαξ 8 (1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png