Παναιγιναϊκός-Κυρίαρχοι Παλιάς Κοκκινιάς 35-69. Για την 16η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Βαριά ήττα για το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Αίγινας ηττήθηκε με 69-35 από τους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς στα Μέθανα, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με ένα άκρως νεανικό σύνολο. Χαρακτηριστικό των παραπάνω η πρώτη συμμετοχή με την κυανοκίτρινη φανέλα των νεαρών Γκούρι, Χαλδαιάκη και Μαρίνου. Μάλιστα ο τελευταίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα, ενώ είναι μόλις 13 χρονών. Από την αποστολή των νησιωτών έλειπαν για διάφορους λόγους οι Γαϊτάνος, Τζίτζης (τραυματίες), Χαρατσής και Χριστοδούλου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά και για τους δύο, με το δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά του; Κυρίαρχους με 16-11. Η πρωτοπόρος ομάδα των Κυρίαρχων συνέχισε να προηγείται και στην β' περίοδο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν παρά τις απουσίες αρκετά ανταγωνιστικοί. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά με 34-24, ενώ στην συνέχεια από τη μια η λογική κούραση του νεανικού Παναιγιναϊκού και από την άλλη η ανωτερότητα των καλαθοσφαιριστών της Κοκκινιάς, αύξησε την διαφορά. Ο επιθετικός μονόλογος των Κυρίαρχων ξεκίνησε από το 1ο λεπτό της γ' περιόδου, με τους παίκτες των Καρανδρέα να μη μπορούν πλέον να ακολουθήσουν.

Το 4-13 της περιόδου, έφερε τους φιλοξενούμενους στο +19 με την υπόθεση νίκης να έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Η δ' περίοδος ήταν τυπική, αφού η διαφορά των 19 πόντων ήταν αδύνατο να καλυφθεί βάση της εικόνας των δύο μονομάχων, με τους Κυρίαρχους να φτάνουν στο άνετο 69-35 και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα της Αίγινας χωρίς αρκετούς παίκτες στην διάθεσή της, δε μπόρεσε όπως είναι φυσικό να φανεί ανταγωνιστική, αλλά ίσως να βγει κερδισμένη από την συμμετοχή των νεαρών καλαθοσφαιριστών που έδειξαν παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αρκετά καλά στοιχεία.

Τα δεκάλεπτα 11-16, 13-18, 4-13, 7-22. Παναιγιναϊκός (Καρανδρέας): Γκίκας 2, Γρυπαίος 1, Ψωμιάδης 6, Κάτσας Α. 1, Κάτσας Σ. 10 (2), Καλέμι 8 (2), Στρατηγός, Γκούρι 1, Χαλδαιάκης, Χαρτοφύλαξ 3 (1), Μαρίνος 3.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png