Παναιγιναϊκός - Ένωση Αμφιάλης 45-41. Μία ακόμη νίκη για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια νίκη για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα επικράτησε 45-41 της Ένωσης Αμφιάλης στο γήπεδο της Αίγινας, έχοντας ένα εξαιρετικό β' δεκάλεπτο. Το ματς ξεκίνησε με χαρακτήρα ντέρμπι αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει. Το 8-8 της α' περιόδου έγινε 25-15 στο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν ολοκληρωτικό μπάσκετ. Στο γ' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, με τον Παναιγιναϊκό όμως να συνεχίζει να οδηγεί το ματς.

Η δ' περίοδος ξεκίνησε με τους νησιώτες μπροστά με 36-29, και τους καλαθοσφαιριστές της Αμφιάλης να ψάχνουν τους διαδρόμους για κάτι καλύτερο. Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να ψαλιδίσουν τη διαφορά, με το τελικό 45-41 να δίνει το ροζ φύλλο αγώνα στον Παναιγιναϊκό. Τα δεκάλεπτα 8-8, 17-7, 11-14, 9-12.

Παναιγιναϊκός (Μαρίνος, Στρατηγός): Καλαμάκης, Αβντουλάι, Μαρίνος 7, Χρήστου 19 (1), Λέκκας, Βουλγαράκης 12, Πετρίτης, Γκούρι 5 (1), Κότσης, Ροδίτης, Στρατηγός 2, Μακρογιάννης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png