Παναιγιναϊκός - Πήγασος Κορυδαλλού 54-26. Εντυπωσιακές για έναν ακόμη αγώνα οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εντυπωσιακές για ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού, οι οποίες επικράτησαν με σχετική άνεση 54-26 του Πήγασου Κορυδαλλού στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, τα νεαρά κορίτσια του Φίλιππου Τζίτζη κυριάρχησαν του αντιπάλου, προσφέροντας πέραν από ουσία, και θέαμα. Το 20-8 της α' περιόδου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για το ποια ομάδα ήταν καλύτερη. Οι ταλαντούχες αθλήτριες του νησιού επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό από την αρχή, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τις βρει μπροστά με 33-17.

Το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει, με την συνέχεια να είναι μια τυπική διαδικασία. Στο β' ημίχρονο ο Παναιγιναϊκός άφησε το γκάζι από το πόδι του με το σκορ πάντως να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Το τελικό 54-26 βάση της γενικής εικόνας των δυο ομάδων κρίνεται απολύτως δίκαιο. Στα θετικά πέραν από την νίκη, η δυναμική επανεμφάνιση της Φαίης Παντάκ. Η ταλαντούχα αθλήτρια είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, και στο ματς του Σαββάτου ήταν εξαιρετική σημειώνοντας 12 πόντους. Τα δεκάλεπτα 20-8, 13-9, 10-7, 11-2.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Καραντζιά, Μπόγρη 9, Γαλάρη, Λαλάι, Ντότσικα, Βλάχου, Σοφιανού 8, Χαλδαιάκη, Παντάκ 12, Ξυροτήρη 6 (1), Τζουρά 9, Ζαχαρίου 10.

Το παιχνίδι για το πρωτάθλημα προμίνι ανάμεσα στον Παναιγιναϊκό και τον Πορφύρα δεν διεξήχθη καθώς η πειραιώτικη ομάδα δεν προσήλθε. Όπως είναι φυσικό, ο Παναιγιναϊκός πήρε το ματς άνευ αγώνα με 20-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png