Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας που και φέτος το καλοκαίρι μετέφερε με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της ιστιοπλοΐας. Οι έμπειροι προπονητές του ΝΟΑ έθεσαν σε αυτή την ακαδημία τις βάσεις στους μικρούς ιστιοπλόους ώστε να μάθουν να σέβονται τη θάλασσα, να έρθουν σε επαφή με το σκάφος, να αποκτήσουν την αίσθηση της ναυτοσύνης και πάνω από όλα να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.


Χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας πραγματοποιήθηκε η τελετή της απονομής των διπλωμάτων συμμετοχής στις καλοκαιρινές ακαδημίες. Απονομές έκανε η πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Βίκυ Κοτσάκη και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενώ για αυτή την προσπάθεια του ΝΟΑ μίλησαν στο Aegina Portal ο προπονητής Κώστας Χανιώτης και εκ μέρους του Δ.Σ. ο κύριος Νεκτάριος Γιώτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png