Η Νατάσσα Γκαρή προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών 420.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργάνωσαν από 13 μέχρι 16 Απριλίου 2014 το πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών 420. Οι αγώνες εκτός από Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποτελούσαν και πρόκριση αθλητών για την συμμετοχή της χώρας μας στο πανευρωπαικό και το παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Οι αγώνες έγιναν στον όρμο της Παροικιάς σε έναν στίβο που φημίζεται για τους δυνατούς ανέμους και που ευνοεί τους βαρύτερους αθλητές.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Συνολικά ολοκληρώθηκαν 12 ιστιοδρομίες και ο συναγωνισμός αποδείχτηκε μεγάλος ενώ υπήρχε και συμμετοχή της Αιγινίτισσας πρωταθλήτριας Γκαρή Αναστασίας, η οποία αγωνίσθηκε στην ηλικιακές κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων με την συναθλήτριά της Πατεράκη Βικεντία με τον Ι.Ο.Πειραιώς, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία σε όλες της ιστιοδρομίες. Το ξεκίνημά τους στις κούρσες ήταν αγχωτικό, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν εμπειρότερους αθλητές και αθλήτριες με διεθνείς επιτυχίες και μόνο από μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, κάτι το οποίο διορθώθηκε σιγά σιγά .

Με το πέρας αγώνων κατετάγη στην πέμπτη θέση της κατηγορίας νεανίδων ενώ στην κατηγορία κορασίδων έτρεξε χωρίς ανταγωνισμό και βραβεύθηκε. Τα αποτελέσματα αυτά, της εξασφάλισαν ικανοποίηση και μία θέση να μας εκπροσωπήσει για πέμπτη φορά στην αθλητική της καριέρα, με την εθνική ομάδα και πρώτη φορά με το νέο αυτό σκάφος, στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Γερμανία. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png