Τελετή βράβευσης των πρωταθλητών του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Το τρόπαιο είναι βαρύτιμο από κάθε άποψη, στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η αξία του ορίζεται όχι μόνο από την ηθική απολαβή, αλλά και από την αξία των αντιπάλων που νικήθηκαν και τα όσα χρειάστηκαν μέχρι η ομάδα optimist του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας να φτάσει στις τελικές κούρσες που τις χάρισαν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Τα παιδιά μας το είχαν δείξει άλλωστε από το καλοκαίρι, στη διοργάνωση του πανελληνίου κυπέλλου, δεν αστειεύονταν. Δούλευαν πολύ μεθοδικά και με χαμηλούς τόνους, χαρακτηριστικό του προπονητή τους Γιώργου Ξύπα, έδειχναν τις δυνατότητες τους στο στίβο της θάλασσας. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η αγωνιστική ομάδα που έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας, βραβεύεται και επιβραβεύεται για τις προσπάθειες της στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.


Ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου της Αίγινας κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Γιώργος Τσατήρης, εκπρόσωποι των χορηγών που συνέδραμαν στην όλη προσπάθεια, οι γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου και φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στην προβλήτα του "Κε" τιμώντας την αγωνιστική ομάδα optimist και απομέμοντας μετάλια στους νικητές.

Στο video που συνοδεύει το κείμενο φιλοξενούμε επίσης δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιώργου Ξύπα για το πως η ομάδα του έφτασε σε αυτή την επιτυχία. Νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε το μυστικό του, όταν λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος της τελετής βράβευσης φώναξε στους αθλητές του: "Εμπρος, όλοι στη θάλασσα για προπόνηση".

Οι δράσεις του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας δεν σταματούν εκεί, καθώς από το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανώνεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που θα κρατήσουν ενεργό τον όμιλο όλο το χειμώνα. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png