Νέες επιτυχίες για την ομάδα optimist του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Δελτίο Τύπου
O Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, συμμετείχε τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα σε δύο σημαντικούς διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοϊας σκαφών τύπου optimist κάνοντας έτσι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς που θα αποτελέσει την κύρια προετοιμασία της ομάδας μας μέχρι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον επόμενο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου 1 και 2 του μηνός ο ΝΟΑ συμμετείχε στον αγώνα με την επωνυμία "ΘΡΥΛΟΣ 2008" που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ. Οι συμμετοχές στον αγώνα έφθασαν τις 139 (85 αγόρια και 54 κορίτσια) και ο ΝΟΑ συμμετείχε με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν την αγωνιστική και την προαγωνιστική μας ομάδα. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία αγοριών                                   Κατηγορία πάιδων (11χρονων)
ΣΤΑΘΗΣ Παναγιώτης  6η θέση                      ΦΑΦΑΛΙΟΣ Ηλίας    40η θέση   (77η Γενικής)
ΡΟΔΙΟΥ Νώτης         12η θέση
ΣΤΑΘΗΣ Ερρίκος       13η θέση

Κατηγορία Κοριτσιών                                        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (11 χρονων)
ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ Λυδία 16η θέση                             ΓΚΑΡΗ Νατάσα     2η Θέση  (9η Γενική)  Βραβεύθηκε
ΠΕΠΠΑ Δήμητρα       19η Θέση                            ΛΑΛΙΖΑ Δανάη       7η θέση   (20η Γενική)
ΛΑΛΙΖΑ Χαρά            25 Θέση                              ΚΩΝ/ΛΟΥ Αννίτα   13η θέση (33η Γενική)
ΚΑΛΑΝΤΖΗ Αλίκη   20η θέση (43  Γενική)
ΤΡΙΜΗ Ευαγγελία Αναστασία 24η θέση (49η Γενική)
Η παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες κρίνεται θετική καθώς το νέο αίμα της ομάδας του Ομίλου μας δείχνει να παίρνει το δρόμο του.

Στις 8 και  9 Νοεμβρίου 2008 ο ΝΟΑ συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα "ΚΥΠΕΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  2008" που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό  ΄Ομιλο Βουλιαγμένης και ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ιδιαίτερα υψηλός.  150 σκάφη εκ των οποίων 103 αγόρια και 47 κορίτσια έτρεξαν υπό συνθήκες κρύου και υψηλής έντασης Βορίων ανέμων διεκδικώντας μία καλή θέση. Στο συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχε και η Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Λόγω των καιρικών συνθηκών ο προπονητής μας κος ΞΥΠΑΣ Γιώργος χρησιμοποίησε μόνο την αγωνιστική ομάδα και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.

.
Κατηγορία αγοριών                                            Κατηγορία πάιδων (11χρονων)
ΡΟΔΙΟΥ Νώτης         10η θέση                               ΣΤΑΘΗΣ Ερρίκος      4η θέση (17η Γενική)                                          


Κατηγορία Κοριτσιών                                        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (11 χρονων)
ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ Λυδία 10η  θέση                             ΓΚΑΡΗ Νατάσα 2η  θέση  (6η Γενική)  Βραβεύθηκε
ΠΕΠΠΑ Δήμητρα       22η  θέση                             ΛΑΛΙΖΑ Δανάη   10η θέση (26 Γενική)
ΛΑΛΙΖΑ Χαρά            35η  θέση                             

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μείνει στην μνήμη μας καθώς χαρακτηρίσθηκε από την έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης της Γραμματείας των αγώνων ενώ μας άφησε πολλά παράπονα  για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κάποιοι αθλητές μας και ιδιαίτερα η ΓΚΑΡΗ Νατάσα η οποία αρχικά κατετάγη πρώτη στα 11 χρονα κορίτσια, λίγο αργότερα βγήκε από το βάθρο των νικητών μένοντας στην 5η θέση από λάθος αρίθμηση της Γραμματείας και τελικά μετά την απονομή ανακαλύφθηκε το λάθος των διοργανωτών που την κατέταξαν στην 2η θέση. ΄Φυσικά ο Όμιλός μας δεν θεωρεί ότι το συμβάν αυτό υπεύθυνο τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης που είναι ένα φιλικό μας Σωματείο αλλά επιρίπτει την ευθύνη σε λάθη της Γραμματείας των αγώνων που ελπίζουμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Τέλος με αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία των τεσσάρων πλέον αθλητών μας, ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗ Μανόλη, ΛΕΟΥΣΗ Χρήστο, ΛΑΛΙΩΤΗ Αλεξάνδρα και ΓΚΑΡΗ Γρηγόρη, στην κατηγορία των LASER υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή μας ΧΑΝΙΩΤΗ Κώστα και ελπίζουμε σε νέες επιτυχίες και με την ομάδα αυτή των ιστιοπλόων μας.

Το επόμενο ραντεβού των αθλητών μας σε διασυλλογικούς αγώνες είναι στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2008 στις εγκαταστάσεις του "Ν.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ"


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png