2η θέση στο "Κύπελλο Ολυμπιονικών 2016" η Αλίκη Καλατζή.

Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου ο Ι.Ο.Πειραιώς πραγματοποίησε το Διασυλλογικό αγώνα με την ονομασία "Κύπελλο Ολυμπιονικών 2016". Ο αγώνας ήταν για τις εξής κατηγορίες σκαφών: Finn, 470, 420, Laser STD, Laser Rdl και Laser 4.7. Ενόψει μάλιστα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που είναι σε περίπου ένα μήνα, οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ήταν πολλές και με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές από όλη την χώρα να λαμβάνουν συμμετοχή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έλαβε μέρος με 3 αθλητές: τις Αλίκη και Βέρα Καλαντζή και τον Ασπράκη Γιώργο. Στην κατηγορία Laser 4.7 από τους 70 αθλητές συνολικά που έπαιρναν μέρος η Αλίκη Καλαντζή κατέλαβε την 5η θέση της γενικής βαθμολογίας, και την 2η θέση στα κορίτσια. Η Καλαντζή Βέρα αγωνίστηκε στα Laser RDL. Αγωνίστηκαν συνολικά 10 αθλητές στην κατηγορία, που αποτελεί και Ολυμπιακή κατηγορία για τις γυναίκες. Η Βέρα έτρεξε μόνο το Σάββατο και στη μοναδική κούρσα που πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα τερμάτισε στη 4η θέση.

Στην κατηγορία Laser STD αγωνίστηκαν 12 σκάφη και ο αθλητής μας Ασπράκης Γιώργος κατέλαβε την 6η θέση.
Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png