Τα νέα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

ΝΟΑ Δελτίο Τύπου.
Ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου 2016 η Πανελλαδική Πρόκριση Εθνικής Ομάδας OPTIMIST και LASER 4.7 . Δικαίωμα συμμετοχής  στους προκριματικούς αγώνες είχαν οι αθλητές μας Μπητρος Δημήτρης στα Optimist και η Καλανζτη Άλικη στη κατηγορία Laser 4.7 . Οι ιστιοδρομίες διεξήχθηκαν στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτα του Ν.Ο.Α. Μάτι και του Αλκυων Ραφήνας  από 3 έως 7 Μαΐου και από τους νικητές επιλεχτήκαν  τα μελή τις Εθνικής Ομάδας στις δυο κατηγορίες.
Ανάμεσα στους 60 καλύτερους ιστιοπλόους  που κατάφεραν να κερδίζουν μια θέση   στο ‘ χρυσό στόλο’ αγωνίστηκε   και  ο αθλητές μας Μπητρος Δημήτρης !
Η Καλαντζή Άλικη που αγωνίστηκε στη κατηγορία Laser 4.7 ήταν ατυχή τη τελευταία μέρα των αγώνων  που’ φορτώθηκε’ με δυο μαύρες σημαίες και δεν κατάφερε  να φτάσει στη κορυφή.
Τα αποτελέσματα είναι ως εξής
ΜΠΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ       30 ος ΓΕΝΙΚΗ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΛΙΚΗ             42η    ΓΕΝΙΚΗ    11η  ΚΟΡΙΤΣΙΑ


Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Πτερουδης Νίκος και τα μελή του Δ.Σ. συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές και τους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή συνεχεία


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png