Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στον Διασυλλογικό Αγώνα "Απόλλωνας Ζωστήρας" για σκάφη Laser.

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου διεξήχθη ο Διασυλλογικός Αγώνας "Απόλλωνας Ζωστήρας" του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, για σκάφη Laser 4.7, Laser RDL και Laser STD, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 90 αθλητές από όλη την Αττική. Ολοκληρωθήκαν με επιτυχία έξι ιστιοδρομίες καθώς και το Medal Race στο οποίο έλαβαν μέρος οι 10 πρώτοι της γενικής κατάταξης από κάθε κατηγορία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας πήρε μέρος με 5 αθλητές σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Αξιέπαινη η προσπάθεια του πρωτοεμφανιζόμενου Δημήτρη Κρητικού, ο οποίος στάθηκε αντάξιος των απαιτήσεων στον δεύτερό του αγώνα με αρκετά δύσκολες συνθήκες και ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις ιστιοδρομίες, 25ος στην κατηγορία Laser RDL. Η Αλίκη Καλαντζή έκανε μια πολύ καλή αρχή στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και 1η των κοριτσιών.

Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει λόγω ενός παλιού τραυματισμού, 35η γενική κατηγορία Laser 4.7. Πολύ καλή εμφάνιση του Στάθη Παναγιώτη μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, 9ος στη γενική κατηγορία Laser RDL. Ο Ασπράκης Γιώργος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με βλέψεις για το καλύτερο στη φετινή σεζόν, 6ος στην κατηγορία Laser STD και τέλος ο Δημήτρης Χαρικιόπουλος, ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής, που ήρθε φέτος στον Όμιλο με μεταγραφή από τον Πειραιά,15ος στην κατηγορια Laser 4.7.
Με πληροφορίες από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΝΟΑ - Επιμέλεια: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png