Επιτυχημένη prova generale για την ομάδα laser του Ν.Ο.Α.


Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου διεξήχθη στον Σαρωνικό ένας αγώνας pretest όπως λέγεται, ένας αγώνας δηλαδή που έχει το χαρακτήρα ενός τελικού ελέγχου πριν από τις κρίσιμες κούρσες για την πρόκριση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα Laser. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση τριών ναυτικών ομίλων: του Ναυτικού Ομίλου Δελφιναρίου, του Ναυτικού, Αθλητικού Ομίλου Ειρήνης και Φιλίας και του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης και Φιλίας.

Σε αυτούς τους αγώνες πήραν μέρος 39 αθλητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν προκριθεί στην προεθνική ομάδα laser. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υλικά τους, να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και να κάνουν όσες περισσότερες βελτιώσεις μπορούν πριν από τη μεγάλη διοργάνωση.


Η ομάδα laser του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας βγήκε πρώτη στη γενική κατάταξη των αγώνων. Η Αλεξάνδρα Λαλιώτη "ξαναχτύπησε" και κατετάγη πρώτη ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια με 18 βαθμούς ποινής! Ο Άκης Γκαρής έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση επίσης. Ήρθε δεύτερος στους άνδρες και τέταρτος στο overall. Αντίθετα η ατυχία χτύπησε τον Χρήστο Λεούση, γιατί παρόλο που έκανε δύο πολύ καλές κούρσες, δεν κατάφερε να ακυρώσει την τρίτη στην οποία ήρθε 35ος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω των ασθενών ανέμων που έπνεαν κατά τη διάρκεια των αγώνων, έγιναν μόνο τρεις ιστιοδρομίες. Τελικά ο Χρήστος Λεούσης κατετάγη στην 11η θέση.

Σειρά τώρα έχουν οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν για την είσοδο στην εθνική ομάδα laser 4,7. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο (είναι η ημέρα των δηλώσεων) και θα ολοκληρωθούν την Μεγάλη Πέμπτη. Οι αγώνες διεξάγονται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στο Φαληρικό όρμο και σε αυτούς συμμετέχουν οι περιφέρειες από όλη την Ελλάδα με σαράντα σκάφη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png