Η ομάδα laser του ΝΟΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία.


Στη Βραζιλία βρίσκεται η ομάδα Laser του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινα με τους Χρήστο Λεούση και Αλεξάνδρα Λαλιώτη να εκπροσωπούν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση το Ναυτικό Όμιλο του νησιού μας. Μαζί τους και ο προπονητής τους Κωνσταντίνος Χανιώτης, ο οποίος τους είδε στην χθεσινή δοκιμαστική κούρσα να τα πηγαίνουν πολύ καλά, αφού ο Χρήστος Λεούσης κατετάγη στην 5η θέση των αγοριών στο κίτρινο group και η Αλεξάνδρα Λαλιώτη στη δεύτερη θέση των κοριτσιών, δίνοντας μας υποσχέσεις για ενδεχόμενες διακρίσεις.

Σήμερα Κυριακή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο ιστιοδρομίες. Οι αγώνες για το World Laser 4.7 Youth Championship 2009 γίνονται στο Buzios Rio de Janeiro και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και θα σας παρουσιάσουμε εξελίξεις και αποτελέσματα.

Με την ευκαιρία δημοσιεύουμε και σχετικό ευχαριστήριο της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κυρίας Βίκυ Κωτσάκη προς τον κύριο Γεώργιο Κυρλάκη που αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και το Δ.Σ ευχαριστούν θερμά τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΥΡΛΑΚΗ – Γ.ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε.Α.Π. για το συνεχές εμπράκτον ενδιαφέρον του και συμπαράσταση προς τον Ομιλον μας, αποδεικνύοντας  έτσι την αγάπη του  για τον αθλητισμό και την νεολαία της Αίγινας. Αυτή  η στήριξη , μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για το καλό του αθλητισμού και του Ομίλου ο οποίος με τις μεγάλες του επιτύχεις διαφημίζει κατά τον καλύτερο τρόπο την Ναυτική παράδοση του Νησιού.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος του ΝΟΑ
Κωτσάκη  Βίκυ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png