Συνεχίζονται οι ιστιοδρομίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα laser στη Βραζιλία. Συμμετέχει ο ΝΟΑ.


Ανταπόκριση της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας από το Rio de Janeiro
Συνεχίζονται οι ιστιοδρομίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα laser το οποίο διεξάγεται στην Βραζιλία και συμμετέχει αποστολή του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου οι διοργανωτές δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί καμία ιστιοδρομία. Οι Έλληνες αθλητές είχαν καλή ψυχολογία και περίμεναν πώς και πώς έστω και για μια ιστιοδρομία, ο Αίολος όμως δεν τους έκανε το χατήρι να ανοίξει τους ασκούς του. Στο ίδιο μοτίβο οι ασθενείς άνεμοι που επικράτησαν προχθές δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν παρά μόνο μία ιστιοδρομία. Έτσι στην μία κούρσα που κατάφερε με πολύ κόπο να ''βγάλει'' η επιτροπή αγώνων με άνεμο ισχύος 5 κόμβων, ΝΑ διεύθυνσης, την καλύτερη εμφάνιση απο Ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε η Αλεξάνδρα Λαλιώτη που τερμάτισε στην 9η θέση κοριτσιών.  Οι υπόλοιποι αθλητές μας δεν κατάφεραν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να εκμεταλλευτούν αποδοτικά της λιγοστές σπηλιάδες που υπήρχαν στο  θαλάσσιο στίβο.

Χθες Τρίτη, πραγματοποιήθηκαν τρεις κούρσες. Έπνεαν Ανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7-8 κόμβων. Ο Χρήστος Λεούσης βρίσκεται στην 44 θέση αγοριών και η Αλεξάνδρα Λαλιώτη στην 19 θέση κοριτσιών. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη εμφάνιση αύριο, καθώς είναι και η τελευταία μέρα των προκριματικών για την επιλογή χρυσού και αργυρού στόλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png