Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επιτυχίες για τους αθλητές του Ν.Ο. Αίγινας.


Με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου αναμετρηθήκαν οι αθλητές μας η Λαλιώτη Αλεξάνδρα και ο Λεούσης Χρήστος στη κατηγορία LASER RDL και STD στους αγώνες του Κυπέλλου "Μέγας Αλέξανδρος" που διοργάνωσε από 3 έως 7 Μαρτίου 2010 ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στον Θερμαϊκό . Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερες με ομίχλη και δυνατούς άνεμους αλλά παρ’ ολο αυτά συμπληρώθηκαν ο απαιτούμενος αριθμός ιστιοδρομιών ώστε να μετρήσει ο αγώνας για την κατάταξη αλητών στην Εθνική Ομάδα. Το επόμενο ραντεβού των ιστιοπλόων είναι στις 10 με 14 Μαρτίου 2010 στο EUROLYMP οπού εκεί θα ανακοινωθεί και η Εθνική Ομάδα. Η Λαλιώτη Αλεξάνδρα κατέκτησε τη 1η θέση στη κατηγορία της και τη 2η θέση στη Γενική! Ο Λεουσης Χρήστος κατέκτησε τη 2η θέση στη κατηγορία του και τη 11η θέση στη γενική.

Διασυλλογικός Αγώνας Σ.ΠΑΠΑΔΗ

Στις 6 και 7 Μαρτίου 2010 διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Δελφινάριο τον διασυλλογικό αγώνα εις μνήμη του Σ.Παπαδη για σκάφη τύπου Optimist.Στους αγώνες συμμετείχαν 50 αγόρια και 31 κορίτσια. Ο Ν.Ο.Α. έλαβε μέρος με 7 αθλητές .

Μετά από 5 ιστιοδρομίες τα αποτελέσματα είναι:

  •    2η  ΓΚΑΡΗ ΝΑΤΑΣΑ
  •    3η  ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΕΡΑ
  • 12η  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΙΤΑ
  • 15η  ΤΡΙΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ
  • 22η  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
  • 27η  ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΛΙΚΗ
  • 22ος  ΚΑΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png