Υπό βροχή οι πρώτες ιστιοδρομίες για το "Κύπελλο Αφαία" του Ν.Ο.Α.


Ο νεφοσκεπής ουρανός σήμερα στην Αίγινα δεν άργησε να φέρει την πρώτη βροχή. Έτσι οι πρώτες δύο ιστιοδρομίες της πρώτης ημέρας του διασυλλογικού αγώνα με την ονομασία "Κύπελλο Αφαία" που διοργανώνει ο Ναυτικό Όμιλος Αίγινας έγιναν κατά διαστήματα υπό βροχή. Στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας για το διήμερο διασυλλογικό αγώνα για σκάφη τύπου optimist, laser 4.7 και laser rdl ανταποκρίθηκαν οι ναυτικοί όμιλοι του Ολυμπιακού και του Καλαμακίου.

Συνολικά στις πρώτες ιστιοδρομίες που διεξάγονται στη θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας συμμετέχουν 30 ιστιοπλόοι της κατηγορίας optimist από τους Ναυτικούς Ομίλους Αίγινας, Ολυμπιακού και Καλαμακίου, ενώ στις άλλες δύο κατηγορίες συμμετέχουν 7 σκάφη από το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες από τις τρεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο. Οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών είναι συννεφιά, με βροχή κατά διαστήματα, ένταση του ανέμου 2-3 μποφόρ και διεύθυνση νοτιοδυτική.

Τα προσωρινά αποτελέσματα μετά από τις τρεις ιστιοδρομίες της πρώτης ημέρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png