Ανάμεσα στους νικητές και πάλι η Λυδία Λορέντζου στο «Κύπελλο Θρύλος». Πολύ καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του ΝΟΑ.

DSC_0237-noa.JPG

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο διασυλλογικός αγώνας Πανελλήνιας εμβέλειας «Κύπελλο Θρύλος» που διοργανώθηκε από το τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο 13-14/5. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διεξήχθη, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 150 Ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα, σε ένα αθλητικό event που «γέμισε» με σκάφη και χρώματα τον Φαληρικό Όρμο. Η διοργάνωση αφορούσε τις κλάσεις: OPTIMIST, ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, BUG. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, με τις σημαντικές επιτυχίες να συνεχίζονται για τους αθλητές του.  Πιο συγκεκριμένα, η Λυδία Λορέντζου ανέβηκε και πάλι στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας τη τρίτη θέση στην κατηγορία της, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε η Δήμητρα Γκαρή. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Μπήτρος, ο Παναγιώτης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Χαλδαίος.


Στην κατηγορία optimist συμμετείχαν ο Στέλιος Χριστοδούλου, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των μεγάλων κατέλαβε την τέταρτη θέση. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΝΟΑ, ο αθλητής πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι τώρα και έδειξε ότι είναι σε σωστό δρόμο για να κατακτήσει μια καλή θέση στο Πανελλήνιο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχαν επίσης ο Νεκτάριος Γεωργίου, Κωστής Γεωργίου, Χατζίνας Λάμπρος, Πέππα Άννα, Δημόπουλου Μαρία, Πέππας Γιώργος, Χατζίνας Σίμος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ευχαριστεί την Saronic Ferries για την μεταφορά των αθλητών και των σκαφών τους καθώς και την εταιρεία Lalizas.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png