Στην elite των ομάδων laser η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Φορτωμένοι μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, από έναν αγώνα που διακρίνεται για την αίγλη του και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους της χώρας μας. Πρόκειται για τον αγώνα με την επωνυμία "Παστρικάκεια 2010", ο οποίος διοργανώνεται ετησίως από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων με τη συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο αγώνας έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αναλυτικά στην τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο προπονητής Κωνσταντίνος Χανιώτης:



Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας έλαβε μέρος με 6 αθλητές: Παναγιώτη και Ερρίκο Στάθη, Γρηγόρη Γκαρή, Αλεξάνδρα Λαλιώτη, Χρήστο Λεούση και Δήμητρα Πέππα. Οι δύο πρώτοι αθλητές λόγω μαθητικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στην πρώτη ημέρα των αγώνων. Όμως η εμφάνιση των υπολοίπων τεσσάρων έδειξε για ποιο λόγο τόσοι αθλητές μας βρίσκονται στην Εθνική Ομάδα. Ο Χρήστος Λεούσης (μέλος της Εθνικής Laser rdl) πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία laser rdl των αγοριών. Η Αλεξάνδρα Λαλιώτη (μέλος της Εθνικής Laser rdl) πήρε τη δεύτερη θέση στα κορίτσια, ενώ την τρίτη θέση στα αγόρια στην κατηγορία 4.7 έλαβε ο Γρηγόρης Γκαρής (μέλος της Εθνικής Laser 4.7) όπως επίσης και στο σύνολο. Τέλος η Δήμητρα Πέππα έλαβε την τρίτη θέση στα κορίτσια. Συνολικά η ομάδα μας έλαβε τέσσερα μετάλλια, κάνοντας τέσσερα στα τέσσερα όπως είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κωνσταντίνος Χανιώτης που δήλωσε στο Aegina Portal απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των αθλητών του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png