Δελτίο Τύπου από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Με επτά αθλητές που έχουν ήδη προκρυθεί, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του Ομίλου συμμετέχει ο ΝΟΑ στην πανελλαδική πρόκριση για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοίας των optimist, που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία την τρίτη του Πάσχα στην Ιτέα. Οι αθλητές μας είναι η ΚΑΛΑΤΖΗ Βαρβάρα, ΓΚΑΡΗ Αναστασία, ΛΑΛΙΖΑ Δανάη,ΚΑΛΑΤΖΗ Αλίκη,ΤΡΙΜΗ Ευαγγελία -Αναστασία, ΚΩΝΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Άννα-Βασιλική και  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αριάδνη. Η ομάδα βρίσκεται ήδη στην Ιτέα όπου προπονείται στο χώρο των αγώνων μαζί με άλλους ομίλους. Επίσης η αγωνιστική ομάδα των LASER, βρίσκεται με πέντες αθλητές στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στο Φάληρο για την στυμμετοχή της στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία αυτή, που αποτελεί πρόκριση για την επιλογή της εθνικής ομάδας. Οι αθλητές μας είναι οι: ΛΕΟΥΣΗΣ Χρήστος, ΓΚΑΡΗΣ Γρηγόρης, ΣΤΑΘΗΣ Παναγιώτης και ΣΤΑΘΗΣ Ερρίκος και ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ Λυδία. Το ΔΣ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Ανακοίνωση
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, με αφορμή σχόλια που αναφέρθηκαν για την λειτουργία του κυλικείου του, ανακοινώνει ότι αυτή συνεχίζεται σύμφωνα πάντα με τις υποχρεώσεις και όρους που απορρέουν από την παραχώρηση του χώρου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, ως αρμοδίου φορέα εκμετάλλευσης.Το ΔΣ οφείλει να προσπαθεί συνεχώς  για την εξασφάλιση της λειτουργίας όλων των αθλητικών τμημάτων που διαθέτει αλλά και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του κυλικείου, λαμβάνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις για τον σκοπό αυτό.  Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοηθούν στην επίτευξη των στόχων μας και βρίσκονται στο πλευρό μας στο δύσκολο έργο μας, όπως επίσης και αυτούς που εργάσθηκαν κοντά στον ΝΟΑ στο παρελθόν από οποιαδήποτε θέση, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην δημιουργία της μεγάλης ιστορίας του. Τέλος να ευχηθούμε στις δύο αγωνιστικές ομάδες μας που σήμερα παλεύουν να διακριθούν σε Φάληρο και Ιτέα στα πλαίσια Πανελληνίων πρωταθλημάτων και προκρίσεων για την Εθνική ομάδα  της χώρας μας, καλή επιτυχία. Οι ευχές μας και η σκέψη μας είναι κοντά τους και πιστεύουμε ότι θα αναδείξουν για μία ακόμη φορά τον ΝΟΑ και την Αίγινα σε όλη την Ελλάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png