Δεύτερη ημέρα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser.

Συνεχώς μεταβαλλόμενες και δύσκολες οι καιρικές συνθήκες σήμερα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και πρόκριση Εθνικής ομάδος των Laser Rdl kai Laser 4.7. Ο αέρας άλλαζε συνεχώς διεύθυνση (ως και 50 μοίρες), ενω η ένταση ήταν διαφορετική σε κάθε σημείο του θαλάσσιου στίβου. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Ν.Ο.Αίγινας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στις δυο κούρσες που πραγματοποιήθηκαν. Πιο σταθερός απο όλους αποδείχθηκε ο Παναγιώτης Στάθης που έκανε 2 πολύ καλές κούρσες τερματίζοντας 2ος (σε όλη την κούρσα ήταν πρώτος αλλά άλλαξε ο καιρός λίγο πριν τον τερματισμό) ενώ στην δεύτερη τερμάτισε 4ος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα απο την 5η θέση που είχε στην γενική κατάταξη χθές να ανέβει στην 3η, ενώ στην κατηγορία παίδων βρίσκεται στην 2η θέση.

Ο Γρηγόριος Γκαρής έκανε μια καταπληκτική πρώτη κούρσα τερματίζοντας στην 2η θέση ύστερα απο αλλαγή του καιρού αφου σε όλη την διάρκεια κατείχε την 1η θέση, ενώ στην 2η ιστιοδρομία οι συνεχείς αλλαγές δεν του έφεραν αυτό που είχε σχεδιάσει(τακτική) με αποτέλεσμα να είναι αυτή την στιγμή στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Ο μικρός Ηρακλής της ομάδος Ερρίκος Στάθης αγωνιζόταν με πονοκέφαλο, παρόλα αυτά έφερε 2 αξιόλογες κούρσες και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 18η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας όμως πολύ μέλλον μπροστά του και πολλούς καλούς αθλητές πίσω του. Όλα τα αποτελέσματα που αναφέραμε ανήκαν στο χρυσό στόλο! - τελικός του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία Laser RDL αγοριών, ο Χρήστος Λεούσης στην πρώτη σημερινή ιστιοδρομία δεν είχε βρεί την φόρμα του με αποτέλεσμα να τερματίσει σε μέτρια κατάταξη. Στην 2η ιστιοδρομία όμως κατέλαβε την 3η θέση με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή την στιγμή ύστερα απο 7 ιστιοδρομίες στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Αύριο είναι η τελευταία μέρα των αγώνων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png