Ξεκίνησαν σήμερα τα Σαββατοκύριακα γνωριμίας με την ιστιοπλοΐα από το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, τα Σαββατοκύριακα γνωριμίας με την ιστιοπλοΐα, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας  6-9 ετών. Πρόκειται για δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας σε σκάφη τύπου optimist, που θα πραγματοποιήσει αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Σήμερα το πρωί οι εκκολαπτόμενοι ιστιοπλόοι, φορώντας τα τα πολύχρωμα καπελάκια τους και με εμφανή τη διάθεσή τους να δουν και να περιεργαστούν από κοντά τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, άκουσαν τους έμπειρους προπονητές του Ομίλου να τους καθοδηγούν στα πρώτα τους βήματα. Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν τα μαθήματα να εξελιχθούν χωρίς προβλήματα δίπλα στη θάλασσα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας με τις δύο αγωνιστικές του ομάδες, αυτές της κατηγορίας laser και optimist, έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στο νησί, αντιπροσωπεύοντας τον Ναυτικό Όμιλο σε μεγάλες διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παράλληλα έχει διοργανώσει με τεράστια επιτυχία μεγάλους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, ενώ ένα ακόμη θετικό στοιχείο για όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της ιστιοπλοΐας, είναι ότι οι προπονητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν τεράστια εμπειρία και βαρύτιμες διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 11 το πρωί, είναι δωρεάν και το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 6974408662.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png