Εξαιρετική επιτυχία των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την 7η στην Ευρώπη Αναστασία Γκαρή και 11η Βαρβάρα Καλατζή.

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Αμέσως μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης και δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι αθλήτριές  μας πέταξαν στην πόλη Ταβίρα της Πορτογαλίας, στην πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού, όπου διεξήχθη από 01 μέχρι 10 Ιουλίου 2011 το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας για σκάφη τύπου οπτιμιστ. Στον αγώνα συμμετείχαν 130 αθλητές και 95 αθλήτριες από τις εθνικές ομάδες των χωρών της Ευρώπης και αθλητές από ΗΠΑ, Κένυα, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Καναδά. Οι  δύο αθλήτριες, Αναστασία Γκαρή και  Βαρβάρα Καλατζή, επί συνόλου οκτώ αθλητών και αθλητριών που πλαισίωναν την Εθνική ομάδα της χώρας μας, κατάφεραν μετά από 12 συνολικά ιστιοδρομίες να τερματίσουν  στην εξαιρετική  7η και 11η θέση αντίστοιχα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κυνηγώντας μέχρι και την τελευταία ιστιοδρομία, θέσεις στο βάθρο . Κατά την διάρκεια των αγώνων οι καιρικές συνθήκες ήταν  δυσμενείς και οι άνεμοι έφθαναν και τα 22 μίλια ταχύτητα, αναγκάζοντας τις δύο Αιγινίτισσες πρωταθλήτριες να ρισκάρουν, πιεζόμενες από άλλες αθλήτριες μεγαλύτερης σωματικής διάπλασης και ηλικίας. 

Η σημαντική αυτή επιτυχία ήρθε να συμπληρώσει το βιβλίο των χρυσών επιτυχιών του ΝΟΑ και να μας κάνει για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Συγχαρητήρια στα παιδιά, και ευχόμαστε στην επόμενη χρονιά ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες που είμαστε σίγουροι ότι τους αξίζουν, τόσο σε αυτές όσο και στους υπόλοιπους αθλητές του ΝΟΑ που δουλεύουν με πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες άξιων προπονητών. Τέλος οι ευχές μας συνοδεύουν την αγωνιστική ομάδα των LASER 4,7 που αγωνίζονται στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που διοργανώνεται στην πόλη Βόρκουμ της Ολλανδίας, συμπληρώνοντας έτσι την πεντάδα των αθλητών μας, που συμμετέχουν στις  Εθνικές ομάδες  του 2011.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png