Στις 22 και 23 Οκτωβρίου ο διασυλλογικός αγώνας "Ιωάννης Καποδίστριας" από το ΝΟΑ.

Στις 22 και 23 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας διοργανώνει και φέτος το διασυλλογικό αγώνα σκαφών optimist και laser 4.7 με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας". Οι ιστιοδρομίες θα γίνουν στον όρμο του Μαραθώνα και την περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Ο διασυλλογικός αγώνας "Ιωάννης Καποδίστριας" γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας και πλέον αποτελεί θεσμό για τον όμιλο του νησιού, αλλά και τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους που συμμετέχουν σε αυτόν. Οι κατηγορίες των αγώνων είναι οι ακόλουθοι:
  • optimist αγοριών
  • optimist κοριτσιών
  • optimist παίδων - κορασίδων (έτος γέννησης 2000 και μετά)
  • laser 4.7 αγοριών
  • laser 4.7 κοριτσιών
Πιστός στις εξαιρετικές διοργανώσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έχει προβλέψει για μία σειρά από διευκολύνσεις στη μετακίνηση και τη φιλοξενία των αποστολών, που κρίνονται πραγματικά χρήσιμες. Οι όμιλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png