Εξαιρετική η εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο "3ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού".

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, το 3ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή  Ομοσπονδία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  στον Φαληρικό Όρμο το Σαβ/κο 26-27/11 με πολύ καλές καιρικές συνθήκες από άποψη ανέμου και θερμοκρασίας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κάλεσμα αυτό και παρά τις πολύ δύσκολες μέρες για τον τόπο και τον αθλητισμό ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα 25 όμιλοι με 231 αθλητές και αθλήτριες Optimist και Laser 4.7. Παρόντες στον αγώνα ήταν εκπρόσωποι του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι μοίρασαν αναμνηστικά στους ιστιοπλόους  και στους προπονητές των σωματείων  και εισέπραξαν το ποσό των 2.360 € από την συμμετοχή των αθλητών που ήταν 10 ευρώ έκαστος.

Ο όμιλος του νησιού μας, μας αντιπροσώπευσε για ακόμη  μια φορά επάξια κατακτώντας χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια και  στις δύο κατηγορίες. Στα Laser 4.7 η Λυδία Μακρυωνίτη κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία γυναικών ενώ ο Παναγιώτης Στάθης δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση που κατείχε την πρώτη ημέρα και τελικά κατετάγη 4ος στα αγόρια. Ο Ερρίκος Στάθης παρά τις δύο πολύ καλές κούρσες που έκανε στο τέλος των αγώνων κατετάγη τελικά στην 7η θέση εδραιώνοντας την αξία του για μελλοντικά αποτελέσματα. Ο Κωνσταντίνος Κατρίδης δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον αγώνα λόγω ασθένειας του. Στα Οptimist τα κορίτσια μας ήταν άπαικτα σφραγίζοντας ακόμα μια φορά την κυριαρχία τους. Το Σάββατο η Νατάσσα Γκαρή και Βέρα Καλαντζή πήραν ‘‘κεφάλι’’ στην γενική των κοριτσιών, ενώ την Κυριακή η Βέρα δεν κατάφερε λόγω υποχρεώσεων να αγωνιστεί και την ‘αντικατέστησε’ επάξια η αδερφή της, μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο, Αλίκη Καλαντζή.

Η Αλίκη οποία πραγματοποίησε εκπληκτικές κούρσες βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Νατάσσα Γκαρή που κέρδισε την 1η θέση γενικής κοριτσιών για ακόμη μια φορά, η Αλίκη τελικά κατέκτησε την 2η θέση της γενικής και την 1η  θέση στην κατηγορία 11 χρόνων κοριτσιών. Την δεύτερη θέση στα 11 χρόνα και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελίνα Τρίμη. Την 5η θέση γενικής κατέλαβε η Αριάδνη Παπαδοπούλου ενώ η Κωνσταντοπούλου Βασιλική δεν αγωνίστηκε την δεύτερη μέρα και τελικά κατετάγη 36η. Στα αγόρια ο Παναγιώτης Ροδίτης κατέλαβε την 34η θέση ανάμεσα σε 122 αθλητές, υποσχόμενος πολλά για το μέλλον.  

Ελπίζουμε να τους δοθεί κάθε οικονομική βοήθεια από  τους παράγοντες του νησιού μας ώστε να συνεχίσουν να προβάλουν με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png