Κοπή πίτας και αισιοδοξία για το 2012 στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. ..

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, γεμάτο αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις του ομίλου, που παρά τη βροχή και το δυνατό νοτιά γέμισαν από μέλη του ομίλου, φίλους της ιστιοπλοΐας και φυσικά τους προπονητές, τους αθλητές και τη διοίκηση. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιόδοξος, καθώς τη χρονιά που πέρασε είχε και πάλι να επιδείξει ένα μακροσκελή κατάλογο επιτυχιών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και προθήκες που "λαμπυρίζουν" από τις χρυσές και τις ασημένιες διακρίσεις, βαρύτιμες ξεχωριστές θέσεις ανάμεσα στο σκληρό ανταγωνισμό και τους προπονητές να απολαμβάνουν την αναγνώριση των αγωνιστικών τους ομάδων σε εθνικούς και διεθνείς ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας εξακολουθεί να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλήματος, γραμμένες με πάθος και αγάπη για την ιστιοπλοΐα και καταφέρνει να μεταφέρει αυθεντικές αθλητικές αξίες στους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής.


Η πρόεδρος του Ομίλου κυρία Βίκυ Κοτσάκη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και εξακολουθούν να βοηθούν τον όμιλο, ενώ από την πλευρά του Δήμου Αίγινας ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης ευχαρίστησε το Ναυτικό Όμιλο για τις διακρίσεις που προσφέρει στο νησί. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης που εξέφρασε την πρόθεση του Δ.Λ.Τ. να συνεχίσει να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο δημοτικός Σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Μπακόμητρος, το μέλος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Δημήτρης Ιωαννίδης, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Κάππος, ο κύριος Δημήτρης Καψάλης και η κυρία Φλώρα Καψάλη από το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη, ο κύριος Γιώργος Μουτσάτζος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού και φίλοι του ΝΟΑ.

.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png