Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 2012 για σκάφη optimist η Νατάσα Γκαρή. .

Αναχώρησε αεροπορικώς στις 12 Ιουλίου το πρωί, η εθνική ομάδα ιστιοπλοίας στην κατηγορία των optimist,για τον Αγιο Δομίνικο της Καραϊβικής, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοίας 2012. Η εθνική αποτελείται από πέντε αθλητές και δύο προπονητές . Στην αποστολή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος συμμετέχει και η αθλήτρια του Ν.Ο. Αίγινας Γκαρή Αναστασία καθώς και οι τέσσερεις αθλητές: ΠΑΤΕΛΗΣ Νικόλαος (ΝΟ Πάρου), ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Γιώργος (ΝΟΤΚ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γιόγκο-Τέλης (ΝΟ ΒΟΥΛΑΣ) και ΧΟΥΣΙΑΔΑΣ Κων/νος (ΝΟ ΒΟΥΛΑΣ). Προπονητές είναι οι ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ Νικήτας και ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ Ζανέτος.


Η Ομάδα μετά από 15 ώρες πτήσεων, έφθασε στην περιοχή Μπόκα Τσίκα του Άγιου Δομίνικου, αρχίζοντας αμέσως την προετοιμασία της, ενώ οι ιστιοδρομίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Ιουλίου και να διαρκέσουν μέχρι τις 25 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της αθλήτριας του ΝΟΑ στην μεγάλη και δύσκολη αυτή διοργάνωση, οφείλεται κυρίως στην βοήθεια υποστηρικτών του αθλήματος, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν συμμετέχουν καθόλου στα έξοδα της αποστολής. Ο ΝΟΑ  και η αθλήτρια ευχαριστούν θερμά όσους βοήθησαν στην προσπάθεια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png