Απονομές στην καλοκαιρινή ακαδημία ιστιοπλοΐας του ΝΟΑ. .

Με την εκδήλωση απονομής διπλωμάτων, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η λειτουργία της καλοκαιρινής ιστιοπλοϊκής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν περίπου 30 παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, που γνώρισαν από κοντά το άθλημα της ιστιοπλοΐας, από τους έμπειρους προπονητές του ομίλου. Τα μέρη του σκάφους, βασικές πλεύσεις, ναυτικοί κόμποι και μετεωρολογία ήταν τα βασικά αντικείμενα που διδάχθηκαν οι νεαροί ιστιοπλόοι. Εκτός από τους προπονητές του ομίλου, στην εκπαίδευση των παιδιών και τη λειτουργία του προγράμματος βοήθησαν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές του ΝΟΑ.


Τις απονομές των διπλωμάτων έκαναν οι πρόεδρος του Ομίλου κυρία Βίκυ Κοτσάκη, τα μέλη του Δ.Σ. κύριοι: Γκαρής, Στάθη, Κοντοβράκης και Γιώτης, ενώ δεν έλειψαν και οι "χρυσές" παρουσίες, καθώς απονομές έκανε και η πρωταθλήτρια Ελλάδος 2012 Βέρα Καλαντζή, όπως και άλλοι έμπειροι και διακριθέντες αθλητές του ομίλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png