Νέος προπονητής για τα optimist στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς η Νατάσσα Γκαρή. .

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία δίπλα στα πανιά του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, ο προπονητής Γιώργος Ξήπας αποχαιρετά από φέτος την αγωνιστική ομάδα των optimist με τη συνεργασία του οποίου κατακτήθηκαν πρωταθλήματα και διακρίσεις και στη θέση του έρχεται ένας εξίσου έμπειρος προπονητής ο Απόστολος Καρνούτσος. Ο Απόστολος Καρνούτσος πρόσφατα συνόδεψε τον αθλητή Γιάννη Μητάκη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, του οποίου μάλιστα ήταν και προπονητής. Η νέα αγωνιστική χρονιά για το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας ξεκινά με αλλαγές στις αγωνιστικές ομάδες των laser και optimist σε επίπεδο αθλητών.


Αυτές οι αλλαγές οφείλονται στο γεγονός ότι αφενός η ομάδα των optimist εμπλουτίστηκε με νέους αθλητές, ενώ αφετέρου και η αγωνιστική ομάδα των laser εμπλουτίστηκε με τους έμπειρους αθλητές που μεταπήδησαν από την κατηγορία των optimist. Στη θέση του προπονητή παραμένει ο Κώστας Χανιώτης, μία παρουσία που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Παράλληλα, η καινούργια αγωνιστική χρονιά θα βρει την πρωταθλήτρια Νατάσσα Γκαρή ως μέλος της αγωνιστικής ομάδας optimist (αρχικά) στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς. Αυτή η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία για αγωνιστικούς κυρίως λόγους και για την ομαλότερη μετάβαση της Αιγινήτισσας πρωταθλήτριας στην κατηγορία των laser.

Τέλος, με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: "Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουμε για να κρατήσουμε την μεγάλη ναυτική και ναυταθλητική ιστορία του νησιού μας ψηλά και συγκεκριμένα τις εταιρείες ΝΟΒΑ ΦΕΡΙΣ, ΕΤΖΙΑΝ ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΥΡΛΑΚΗ, ΑΝΕΔΗΚ, ΠΛΑΝΑΚΟ για την μελάλη και συνεχή τους βοήθεια αλλά και όλους τους επαγγελματίες του νησιού μας που μας στήριξαν τόσο στο πρόσφατο Καλοκαιρινό μας χορό που αποτελεί σημαντική βοήθεια αλλά και όποτε χρειασθεί μας ανήγουν την αγκαλιά τους και μας βοηθούν. Τους ευχαριστούμε όλους. "
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png