Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Σ. Ποντίων 1-1. Για την 6η αγωνιστική του Πειραιά.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video - ρεπορτάζ: Σωτήρης Μπήτρος.
Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε Σαρωνικός και την Α.Σ Ποντίων. Σε ένα κακό γενικά ματς, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση και το μέτριο ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με την ισοπαλία κόντρα στην εξαιρετικά μέτρια σήμερα Α.Ε Σαρωνικός. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Δραπετσώνας, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντέρτζιο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής γραμμής των νησιωτών, και με διπλή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μενδρινού, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα η πρώτη κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού, αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μπακόμητρο, με την μπάλα όμως να χτυπάει στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Ντέρτζιο να χρίζεται σκόρερ. Το τέρμα των φιλοξενούμενων σόκαρε τους παίκτες του Δημήτρη Βουτσινά, οι προσπάθησαν στην συνέχεια να ισοφαρίσουν.

Στο 9ο λεπτό ένα πολύ καλό σουτ του Νεκτάριου Μπακόμητρου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27ο λεπτό μετά από κόρνερ του 26χρονου μέσου, ο Νίκος Μαριόλης έπιασε το γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Αυτές ήταν οι κυριότερες στιγμές για το πρώτο μέρος, με την νησιώτικη ομάδα να βρίσκεται από νωρίς πίσω στο σκορ, και να καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στην επανάληψη. Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με σκοπό να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι στην άμυνα, με αντεπιθέσεις κυρίως προσπάθησαν με την σειρά τους να φτάσουν στο 0-2. Στο 60ο λεπτό ο Βουτσινάς πέρασε στην θέση του Γκιόκα τον Ρούσσο, ο οποίος σε φάουλ που εκτελούσε εκείνη την στιγμή ο Μπακόμητρος, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο 18χρονος επιθετικός έγινε αποδέκτης της σέντρας του Μπακόμητρου, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λαζαρόπουλου. Οι κυανοκίτρινοι του νησιού έψαχναν διακαώς την ισοφάριση, με τα λεπτά πολιορκίας τους στα αντίπαλα καρέ να είναι πολλά.

Τελικά τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο 1ος σκόρερ των νησιωτών Νίκος Μαριόλης στο 72ο λεπτό. Μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, ο Πέκωφ βρήκε στα δεξιά τον Μπακόμητρο, ο οποίος πάσαρε στην συνέχεια στον Ρούσσο, με τον τελευταίο με μαγική ασίστ να βρίσκει τον Μαριόλη στην 'καρδιά' της άμυνας των φιλοξενούμενων, και εκείνος με κεφαλιά 'ψαράκι' να φέρνει το ματς στα ίσια. Ένα γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε από του 200 και πλέον φιλάθλους της Α.Ε Σαρωνικός, οι οποίοι στην συνέχεια προσπάθησαν να σπρώξουν την ομάδα του Βουτσινά στην ανατροπή. Στο 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της 2ης κίτρινης του Ντέρτζιο, με την Α.Ε Σαρωνικός πλέον να έχει ένα γεμάτο δεκάλεπτο να φέρει ανάποδα το παιχνίδι.

Η πιο μεγάλη στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 87ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαριόλη. Ο έμπειρος μέσος μετά από εκπληκτική ενέργεια από δεξιά, θέλησε να γίνει πιο ομαδικός ενώ θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση μόνος του αν και πλάγια, με το γύρισμα που επιχείρησε στο ύψος του πέναλτι να μη βρίσκει συμπαίκτη του. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ντουμιτρέσκου βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αετό Κορυδαλλού.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Κάτσας, Φέκος, Αγγελάκης, Μαριόλης Γ, Πασχάλης (86' Θεοδώρου), Γκιόκα (60' Ρούσσος), Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν, Πέκωφ.

Α.Σ Ποντίων: Λαζαρόπουλος, Ντέρτζιο, Τσίντζος (19' Γιακασίσογλου), Τσίτζηρας, Γιαζιτζόγλου, Μενδρινός, Γεργεριτάκης, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης (75' Ρηνιώτης), Νικάρδος (81' Λουκάνι), Κουρτίδης.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Κερατσίνι-Α.Ο.Α.Δ 5-0, Άρης Αμφιάλης-Δόξα Πειραιά 1-0, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Ένωση Ρέντη 0-3, Αρμενική-Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού 0-2, Φαληρικός-Α.Ε Περάματος 2-0, Ήφαιστος-Ίκαρος Καλλιθέας 2-3 και Α.Ο Κορυδαλλός-Αετός Κορυδαλλού 0-2.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δηλώσεις στο Aegina Portal και στον Σωτήρη Μπήτρο, έκαναν οι δύο προπονητές Δημήτρης Βουτσινάς και Γιώργος Ματθαίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png