Προφήτης Ηλίας - Α.Ε. Σαρωνικός 2-7. Για την β’ φάση του κυπέλλου Πειραιά. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος. Στο β’ όμιλο η Α.Ε. Σαρωνικός.

DSC_0057-saronikos.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να δυσκολευτεί η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με το ευρύ 7-2 του αδύναμου Προφήτη Ηλία στο γήπεδο του Μοσχάτου, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για την γ’ φάση του κυπέλλου Πειραιά. Έτσι το νησιωτικό συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μπήκε με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις του κόντρα σε μια ομάδα που προσπάθησε αλλά έδειξε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Τις δυο ομάδες εξάλλου τις χωρίζει μια κατηγορία (ο Προφήτης Ηλίας αγωνίζεται στην Β’ Πειραιά), με τους νησιώτες να παίρνουν εύκολα τη νίκη. 

Το σκορ άνοιξε ο Χρυσοχόος στο 12. Στο 18ο λεπτό ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 0-2, με τον Πασχάλη στο 25’ να κάνει το 0-3. Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Αγγελάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4. Στο 50 οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ έκαναν το 0-5, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-5 με τον Χάιδο στο 56. Στο 68ο λεπτό η ομάδα του Προφήτη Ηλία σημείωσε το 2-5 με τον Ρουμελιώτη, για να έρθει ο Μιστάκου με δυο τέρματα (77’ και 86’) να διαμορφώσει το τελικό 2-7. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαμσάκος με βοηθούς τους Καρακελέ και Ευαγγελίδη. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (54’ Τριανταφυλλάκης), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Τόσκου (63’ Γιαννούλης), Πασχάλης (63’ Μιστάκου), Μπακόμητρος Ν. (54’ Κωνσταντινίδης), Πρέλα, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος (81’ Κάτσας).  

Η Α.Ε. Σαρωνικός στην κλήρωση της γ’ φάσης που έγινε την Δευτέρα (18/9) το απόγευμα, κληρώθηκε με τον Ατρόμητο Πειραιά (στην Αίγινα). Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Θησέας-Περαμαϊκός, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Δίας Κορυδαλλού, Χαραυγή-Α.Σ. Ποντίων, Νίκαια-Χαλκηδόνα, Δραπετσώνα-Προοδευτική, Αμφιάλη-Μοσχάτο, Αμπελακιακός-Καραβάς, Ιωνικός (Ερ.)-Αναγέννηση Μοσχάτου, Αίας Σαλαμίνας-Νέο Ικόνιο. Στην δ’ φάση του θεσμού προκρίθηκαν χωρίς αγώνα οι Εθνικός, Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, Λέοντες Καμινίων, Ήφαιστος, Α.Ε. Περάματος κρι Παντζιτζιφιακός. 

Τέλος το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο ‘Μάνος Λοΐζος’ στη Νίκαια η κλήρωση και  ο διαχωρισμός των ομίλων της Α’ Πειραιά, με την Α.Ε. Σαρωνικός να συμμετέχει στον β’ όμιλο. Εκεί θα βρει τις παρακάτω ομάδες. Α.Ε. Μοσχάτου, Α.Ο.Κ. Φαλήρου, Α.Σ. Δραπετσώνας, Ήφαιστος, Δίας Κορυδαλλού, Χαραυγή, Καραβάς, Ηρακλής Νίκαιας, Αμφιάλη, Άρης Αμφιάλης, Αετός Κορυδαλλού, Χαλκηδόνα και Ελλάς Ποντίων. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, η πρωταθλήτρια ομάδα του κάθε ομίλου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσω των ειδικών μπαράζ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Η τελευταία ομάδα του κάθε ομίλου υποβιβάζεται απευθείας στην Β’ Πειραιά ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 10η, 11η, 12η και 13η, θα δώσουν αγώνες play out για να υποβιβασθεί αριθμός ομάδων ανάλογος με τον αριθμό ομάδων που  θα υποβιβαστεί από την Γ’ Εθνική, και των ομάδων που θα ανέλθουν ή όχι στην Γ’ Εθνική. Το πρωτάθλημα ανοίγει την αυλαία του το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png