Καραβάς - Α.Ε. Σαρωνικός 4-0. Για την 11η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

podosfairo-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 11η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 4-0 από τον Καραβά στο γήπεδο "Παντελής Νικολαΐδης" την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό α' ημίχρονο, με πολλές φάσεις στην εστία του Μπαντίκου, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές η εικόνα των νησιωτών ήταν αρκετά καλή στο α' ημίχρονο, με τον Καραβά από την άλλη να έχει μπει αρκετά νωθρά.

Έτσι μοιραία το α' μέρος έληξε χωρίς σκορ, ενώ στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τους γηπεδούχους του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα και να φτάνουν στο ευρύ 4-0 και στην 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καραβά μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Αμφιάλη (1-2 στις 23 Σεπτεμβρίου), μετράει 10 συνεχόμενες νίκες. Ο Καραβάς βρίσκεται στην 1η θέση του Β' ομίλου με 30 βαθμούς, με την Αμφιάλη να ακολουθεί με 26β και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι η Αμφιάλη ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με τιμωρία -5 βαθμών.

Στα του αγώνα τώρα, το σκορ άνοιξε ο Παπανικολάου στο 52ο λεπτό, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Φεϊζούλα ανέτρεψε τον Ζώτο και τον διαιτητή Ζησιμόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δανασής, με τον Μπακόμητρο να αποκρούει εντυπωσιακά και την μπάλα να πηγαίνει στον Αγγελόπουλο ο οποίος με δυνατό πλασέ να σημειώνει το 2-0.  Στο 68ο λεπτό σημειώθηκε το 3-0 για τον Καραβά, όταν ο Ζώτο εκτέλεσε κόρνερ, και ο Αγγελάκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα άθελά του στο βάθος της εστίας του Μπακόμητρου.

Μια ομολογουμένως άτυχη στιγμή για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό. Το σκορ έκλεισε ο Ηλιάδης στο 80 λεπτό με κοντινό πλασέ. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο "Παντελής Νικολαΐδης", με τον Καραβά να κερδίζει με 4-0 την Α.Ε. Σαρωνικός.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Πετρίδη. Η επόμενη αγωνιστική των πρωταθλημάτων του Πειραιά θα διεξαχθεί πλέον τη νέα χρονιά (7 Ιανουαρίου 2024) με την Α.Ε. Σαρωνικός να φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης.   

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (83' Κάτσας), Φεϊζούλα, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός (62' Μάρκου), Κωνσταντινίδης (62' Πασχάλης), Τσελάι (55' Παπαδόπουλος), Μιστάκου, Τόσκου, Χρυζοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ήφαιστος-Αμφιάλη 0-1, Χαραυγή-Ηρακλής Νικαίας 6-0, Μοσχάτο-Δραπετσώνα 0-3, Δίας Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 1-1, Χαλκηδόνα-Αετός Κορυδαλλού 0-0 και Άρης Αμφιάλης-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 1-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png