Α.Ε. Μοσχάτου - Α.Ε. Σαρωνικός 1-2. Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_20230326_130158.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-1 της Α.Ε. Μοσχάτου εκτός έδρας, την Κυριακή το μεσημέρι. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με τον Χρυσοχόο.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στην συνέχεια οι νησιώτες είχαν 2-3 καλές στιγμές για το 0-2, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό ο Πασχάλης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 70 με τον Κλεάνθη.

Αυτή ήταν η 7η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες, 5 ήττες), με την Α.Ε. Μοσχάτου η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών, να γνωρίζει την 13η ήττα της (1 νίκη). Οι πράσινοι εξάλλου βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο  Ζέστας με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Πουλόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Χαραυγή. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (77' Κωνσταντινίδης), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (70' Φεϊζούλα), Τσελάι (46' Μάρκου), Μιστάκου (85' Μπακόμητρος Ν.), Τόσκου, Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Ήφαιστος 1-2, Δραπετσώνα-Ηρακλής Νικαίας 2-0, Χαλκηδόνα-Χαραυγή 3-2, Αετός Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 2-0, Άρης Αμφιάλης-Δίας Κορυδαλλού 1-1 και Καραβάς-Αμφιάλη 3-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png