Α.Ε. Σαρωνικός - Χαραυγή 0-0. Για την 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_6788-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χαραυγή στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το τελικό αποτέλεσμα βάση της εικόνας των δύο αντιπάλων κρίνεται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ένα δυνατό και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό ποδόσφαιρο, χωρίς ουσία και θέαμα. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου είχε μια καλή στιγμή με τον Χρυσοχόο στο α' ημίχρονο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των νησιωτών προσπάθησε με το κεφάλι να απειλήσει τον πορτιέρο της Χαραυγής, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ίδια κατάληξη είχαν και δύο καλές εκτελέσεις φάουλ του Πασχάλη στο β' ημίχρονο, με τον Κώστα Μπακόμητρο λίγα λεπτά αργότερα να λέει "όχι" στον Γκανίδη σε τετ α τετ. Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι τον φιλοξενούμενων.

Ο Πέρρος εκτέλεσε φάουλ από τα 35 μέτρα περίπου, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Μπακόμητρου και στην συνέχεια άουτ.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Διαιτητής ήταν ο Τζαγκαράκης με βοηθούς τους Μπέλλου και Ηλιόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Δία Κορυδαλλού. 


Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μάρκου (72' Γκαρής Π.), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (83' Μπακόμητρος Ν.), Τσελάι, Μιστάκου (85' Φεϊζούλα), Τόσκου, Χρυσοχόος.

Στα άλλα αποτελέσματα: Δραπετσώνα-Αετός Κορυδαλλού 1-3, Αμφιάλη-Χαλκηδόνα 2-0, Ηρακλής Νικαίας-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 0-3, Ήφαιστος-Άρης Αμφιάλης 1-1, Δίας Κορυδαλλού-Α.Ε. Μοσχάτου 1-2 και Ελλάς Ποντίων-Καραβάς 0-7. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png