Δίας Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 16η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 16η αγωνιστική της Α’ Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Δία Κορυδαλλού εκτός έδρας. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κορυδαλλού ήταν αρκετά δυνατό και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό, με το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Λιγοστές οι φάσεις που σημειώθηκαν μπροστά στις δυο εστίες, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0, σε μια μέτρια σχετικά αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη 'λευκή' ισοπαλία για τους νησιώτες (15η αγων. Α.Ε. Σαρωνικός-Χαραυγή 0-0), με την ομάδα του Δία (9η θέση με 17β.) να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα (1-2) από το Μοσχάτο το οποίο βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς. 

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Γκολέ και Βογιατζή.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός (7η θέση με 25β.) φιλοξενεί την Αμφιάλη.  

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μάρκου (83’ Τριανταφυλλάκης), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Κωνσταντινίδης (79’ Γκαρής Π.), Μπακόμητρος Ν. (68’ Φεϊζούλα), Μιστάκου, Τσελάϊ, Χρυσοχόος. 

Στα αλλά αποτελέσματα: Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Αετός Κορυδαλλού 0-3, Μοσχάτο-Ήφαιστος 0-1, Χαραυγή-Αμφιάλη 1-2, Καραβάς-Δραπετσώνα 2-0, Άρης Αμφιάλης-Ηρακλής Νικαίας 1-0, Χαλκηδόνα-Ελλάς Ποντίων 3-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png