Α.Ε. Σαρωνικός - Αμφιάλη 0-2. Για την 17η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_5367-saronikos-02.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 17η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 0-2 από την Αμφιάλη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι φιλοξενούμενοι του Άρη Κακογιάννη μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν με 2-0, πριν συμπληρωθεί το α' ημίωρο.

Συγκεκριμένα, μετά από αδράνεια στο κέντρο από τους γηπεδούχους, η μπάλα έφτασε με δυο πάσες μέσα στην περιοχή με τον Σιάνο με πλασέ να ανοίγει το σκορ στο 20ο λεπτό.

DSC_5367-saronikos.JPG

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι παίκτες της Αμφιάλης άλλαξαν τη μπάλα δύο φορές, με τελικό αποδέκτη τον Αυγέρη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των νησιωτών και με δυνατό πλασέ σημείωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, είχαν τις στιγμές τους αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ασημέλη. Η κυανέρυθροι είχαν και δοκάρι (εξωτερική πλευρά) με τον Γεωργίου στο 57ο λεπτό.

DSC_5367-saronikos-03.JPG

Αυτή ήταν η 15η νίκη της Αμφιάλης (1 ισοπαλία, 1 ήττα) στο πρωτάθλημα, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απρόσμενη ισοπαλία του πρωτοπόρου Καραβά με 1-1 με τον Α.Ο.Κ Φαλήρου το Σάββατο, και μείωσε στους 5 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αμφιάλης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μια ποινή που κουβαλάει από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Μπέλλου και Τσιουγγάρη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός (7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες) αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Κωνσταντινίδης (88' Γιαννούλης Λ.), Τσελάι, Μπακόμητρος Ν. (Γκαρής Π.), Μάρκου (7' λ.τρ. Οικονόμου, 68' Τριανταφυλλάκης), Φεϊζούλα (88' Πρένγκα). 

Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Καραβάς 1-1, Δραπετσώνα-Χαλκηδόνα 1-1, Ηρακλής Νικαίας-Μοσχάτο 0-6, Ελλάς Ποντίων-Χαραυγή 0-1, Αετός Κορυδαλλού-Άρης Αμφιάλης 2-0 και Ήφαιστος-Δίας Κορυδαλλού 1-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png