Καλοκαιρινές προτάσεις από την ακαδημία ποδοσφαίρου Μυρμιδών. Οι ποδοσφαιρικές δράσεις συνεχίζονται και το καλοκαίρι.

Η Ακαδημία μας  προτείνει σε όλα τα παιδιά παραθεριστές  και μόνιμους  κατοίκους :

1)  Εκπαίδευση – Άθληση αλλά και ψυχαγωγία για όλους . Τμήματα με κοντινή ηλικία από  5 -15 ετών . Μαθήματα εκμάθησης  της βασικής τεχνικής και τακτικής στο ποδόσφαιρο , για να μπορούν τα παιδιά να μάθουν , για να παίζουν με χαρά και να αθλούνται με το αγαπημένο τους άθλημα!     
           
 2) Βελτίωση και εξέλιξη ταλέντων . Στους  ταλαντούχους  από 10 ετών , που επιθυμούν να εξελίσσονται στο ποδόσφαιρο , προσφέρουμε εξειδικευμένη προπόνηση ατομικής και ομαδικής βελτίωσης στην Αίγινα!  

 3) Τουρνουά 5Χ5 : «ΑΙΓΙΝΑ με Παρέα» – Αφορμή για παιχνίδι ψυχαγωγίας και άθλησης για όλους  από  8 ετών (παιδιά , έφηβους και νέους ):  Παιχνίδια άθλησης με ποδόσφαιρο , μια φορά την εβδομάδα . Με έμφαση στη συμμετοχή με την παρέα τους  ή την παρέα που θα συναντήσουν εδώ , με την καθοδήγηση προπονητών,  χωρίς  φανατισμό  για το αποτέλεσμα!

Πληροφορίες  από τους  υπεύθυνους  προπονητές :

1) Κρεούζης Σωτήρης  (πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής , πιστοποιημένος προπονητής UEFA B, με 20 έτη εμπειρία και συνεχή επιμόρφωση στο παιδικό & εφηβικό ποδόσφαιρο).Σταθ. 22970 23121 , κιν . 6977 910 737 , e-  mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) Σπυριδάκης Νίκος (πρ. επαγγελματίας  ποδοσφαιριστής , προπονητής UEFA C  ειδικά για τις αναπτυξιακές ηλικίες ) . κιν.6934 31 60 32.