Ευχαριστήρια επιστολή του γυμναστηρίου ΚΟΥΡΟΣ για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Ευχαριστήρια επιστολή του γυμναστηρίου ΚΟΥΡΟΣ για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες.
Τελείωσε ένα καλοκαίρι γεμάτο από δράσεις του γυμναστηρίου "Κούρος" και θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους που με στήριξαν, με βοήθησαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θα θελα να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα μαθήματα κολύμβησης. Το Μιχάλη Τζίτζη (Α’ πλαζ Μαραθώνα) τον Κωσταντίνο Δαλαμάνη (πλαζ Αύρας) τους επαγγελματίες στην πλαζ Αγ. Μαρίνας για τη φιλοξενία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Στέλιο Πάλλη (παραλία Αιγινήτισσας) γιατί επί 6 έτη είναι δίπλα μου και μπορώ και πραγματοποιώ τα μαθήματα Υoga & Aqua Aerobic  για ενήλικες στην παραλία Αιγινήτισσας.

To Ξενοδοχείο Απόλλωνα και ιδιαίτερα τον κύριο Αλεβίζο Γιώργο ο οποίος μου παραχωρεί την πισίνα του (θαλασσινό νερό) για να πραγματοποιούνται οι αγώνες επίδειξης επί δέκασυνεχόμενα χρόνια όπως και τη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου για να πραγματοποιώ τα μαθήματα yogilates.Το Aegina Portal που είναι δίπλα μου σε όλες τις εκδηλώσεις του γυμναστηρίου. Την Ειρήνη την Κουνάδη και τον Κορνέζο Ανέστη για την κάλυψη των επιδείξεων κάθε χρόνο. Τον Σπύρο Μαρμαρινό για τον εξοπλισμό της πισίνας.

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2013!

Με εκτίμηση
Μπήτρου Φωτεινή

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΥΡΟΣ

1η  Πανελληνιονίκης στα 800μ
2η Μεσογειονίκης στην κατηγορία σωματικής διάπλασης
2η Βαλκανιονίκης στην κατηγορία σωματικής διάπλασης
Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης
AEROBIC/YOGA /KIDS YOGA INSTUCTOR