Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τη συμμετοχή του Ο.Α.Κ. Αίγινας στην έκθεση Ergo Marathon Expo και τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το βράδυ ο Βασίλης Ζαμπέλης μεταφέροντας το κλίμα της μεγάλη γιορτής του Κλασσικού Μαραθωνίου, σχεδόν δύο 24ώρα πριν την έναρξη. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συμμετέχει με περίπτερο για τον "Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2017" στην έκθεση Ergo Marathon Expo, που θα διαρκέσει ως τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στο περίπτερο και τις αντιδράσεις τον επισκεπτών που ενημερώνονται για τον "Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2017", που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2017 στην Αίγινα, αλλά και το κλίμα μεταξύ των αθλητών καθώς στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή συμμετέχουν 50.000 αθλητές από 105 χώρες σε όλες τις διαδρομές, πρόκειται για αριθμό ρεκόρ.

Για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας θα λάβουν μέρος ο Δριτσάκος Δημήτρης, ο Ράπτης Αλέξανδρος, ο Μπάκας Ηλίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου. Επίσης ο Τάκης Κορμπής και ο Αξιώτης Διονύσης στην κλασσική διαδρομή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο Βασίλης Ζαμπέλης θα είναι αύριο Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή "Υγεία και σπορ" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ενώ λίγες ημέρες πριν ήταν εισηγητής σε ημερίδα που διοργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με θέμα τον Μαραθώνιο.

Τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Ρωπαΐτης θα έχει καλεσμένο στην εκπομπή του τον Βασίλη Ζαμπέλη για τον "Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2017", για τον οποίο ήδη έχει δημοσιευθεί η προκήρυξη και αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png