Κύζικος Νέας Περάμου - Α.Ο. Σαρωνικός 2-3 σετ. Για το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ξεκίνημα με το δεξί στις επίσημες φετινές υποχρεώσεις έκανε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϋ του Σαρωνικού, που επιβλήθηκε με 3-2 σετ της Κύζικου στην Νέα Πέραμο για το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη σε ένα άκρως αμφίρροπο ματς, έκανε κατάθεση ψυχής, παίρνοντας την πρόκριση στο τάι μπρέικ, κόντρα σε μία αρκετά δύσκολη ομάδα όπως είναι η Κύζικος. Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο, με τις γηπεδούχες να κάνουν το 1-0 με το εντυπωσιακό σετ να λήγει στους 29 πόντους (29-27). Η απάντηση των μπλε της Αίγινας ήταν άμεση, καθώς με όπλο το καλό σέρβις αλλά και την αποτελεσματική επίθεση, οι αθλήτριες του νησιού έφτασαν πρώτες στους 25 πόντους, αφήνοντας τις γηπεδούχες στους 23.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Το 3ο σετ είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σαρωνικό, καθώς από την αρχή οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και με συνοπτικές διαδικασίες έφτασαν εύκολα στο 25-16, φτάνοντας στην ανατροπή. Στο 4ο όμως σετ, το παιχνίδι ξαναπήρε τον χαρακτήρα ντέρμπι, με τις βολλεϊμπολίστριες της Νέας Περάμου να εμφανίζονται πιο ψύχραιμες στο τέλος και να στέλνουν το ματς στο τάι μπρέικ με το σετ να λήγει 25-23. Στο 5ο σετ οι αθλήτριες της Πόπης Γιαννάκη μπήκαν αποφασισμένες να φύγουν με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές τους, και τα κατάφεραν αφού πρώτα επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Το 15-11 δεν αφήνει περιθώρια για το ποιος ήθελε την πρόκριση περισσότερο, αφού με κατάθεση ψυχής τα κορίτσια του νησιού κατέκτησαν το σετ και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αγωνιστική εικόνα των κοριτσιών του Σαρωνικού έδειξε πως άξιζε τον κόπο η καθημερινή και αρκετές φορές σκληρή προετοιμασία, τόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα όσο και για τους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Η τεχνικός του Σαρωνικού έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία των αθλητριών της, και επισήμανε το γεγονός της σταδιακής βελτίωσης που ήδη φαίνεται στην ομάδα. Η Πόπη Γιαννάκη δεν είχε στην διάθεσή της τις Κλέλλη και Σαριδάκη οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αποτελούν σημαντικά 'γρανάζια' στην ΄μηχανή' του φετινού Σαρωνικού.

Πλέον ο Σαρωνικός περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Α.Σ Περιστέρι-Α.Ο.Π Μοσχάτο (6/10), για να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση.

Τα σετ 29-27, 23-25, 16-25, 25-23, 11-15. Α.Ο Σαρωνικός (Πόπη Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Μπαβέλη, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Τσιούστα, Γιαννούλη, Ταμπακίδη, Μητρομελέτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png