Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ο.Π. Μοσχάτου 3-0 σετ. Για την 3η αγωνιστική της β' φάσης των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εύκολο μεσημέρι για τις κορασίδες του Σαρωνικού σήμερα στο ΕΠΑΛ για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Τα κορίτσια της Πόπης Γιαννάκη παίζοντας κατά διαστήματα θεαματικό βόλεϋ, επικράτησαν των αντίστοιχων του Μοσχάτου με 3-0 σετ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού στο μέχρι στιγμής πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος εμφανίστηκαν καλά προετοιμασμένες και με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, πήραν ξεκούραστα την νίκη που τους φέρνει αν και νωρίς, κοντά στον στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, αφού οι γηπεδούχες ήταν κυρίαρχες καθ' ολη την διάρκεια του αγώνα.

Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και την άριστη υποδοχή, οι νεαρές αθλήτριες του νησιού πήραν το 1ο σετ με 25-14. Στο 2ο σετ τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα της Αίγινας, η οποία πήρε από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, με αποτέλεσμα το 25-13 να έρθει φυσιολογικά. Τυπικό όπως αναμενόταν και το 3ο σετ, με τις γηπεδούχες να προσφέρουν πέραν από την ουσία, και θέαμα. Με εξαιρετικά τελειώματα και ολοκληρωτικό βόλεϋ από τις νεαρές αθλήτριες, ο Σαρωνικός έφτασε άνετα στο 25-12 και στο 3-0, μέσα σε αποθέωση. Η ομάδα της Αίγινας έκανε το 2/2, ενώ εκκρεμεί το ματς της πρεμιέρας με τον Α.Σ Πέρα εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 3η αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνει τον α' γύρο. Στον όμιλο του Σαρωνικού, πέραν από το Μοσχάτο και τον Α.Σ Πέρα, συμμετέχει και ο Ερμής Περάματος, τον οποίο κέρδισε η νησιώτικη ομάδα με 3-0 σετ την 2η αγωνιστική.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μαλτέζου, Γκούρι, Νομικού, Μαρμαρινού, Μητρομελέτη, Τσίρου, Νικολαΐδη, Ταμπακίδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png