Μελάς Αγ. Ελευθερίου-Α.Ο. Σαρωνικός 1-3 σετ. Για την 12η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την γυναικεία ομάδα του Σαρωνικού στο βόλεϋ. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με 3-1 σετ του Μελά Αγ. Ελευθερίου για την 1η αγωνιστική του β' γύρου της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη μπήκε εντυπωσιακά στο ματς κατακτώντας το 1ο σετ με 25-19, δείχνοντας από την αρχή της προθέσεις του. Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με 25-20 έκανε το 2-0 δίνοντας το άγχος στις γηπεδούχες.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο Μέλας αντέδρασε στο 3ο σετ το οποίο πήρε με σχετική άνεση με 26-16, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 4ο σετ το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τις δυο ομάδες να βαδίζουν πόντο-πόντο, μέχρι τη στιγμή όπου ο Σαρωνικός έδειξε τε δόντια του και με απόλυτη ψυχραιμία σε καίρια σημεία, έφτασε πρώτος στους 25 πόντους, αφήνοντας τον Μελά στους 23. Το αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό ικανοποίησε την έμπειρη τεχνικό η οποία έκανε λόγω για μια βαθμολογικής σημασίας νίκη, η οποία φέρνει την νησιώτικη ομάδα κοντά στις υψηλές θέσεις. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο 6ο Λύκειο του Αιγάλεω.

Τα σετ 19-25, 20-25, 25-16, 23-25. Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σταθοπούλου, Γκούρι, Λορέντζου, Μπαβέλη, Καλοκούβαρου, Παπαγιάννη, Σαριδάκη, Κλέλλη, Ταμπακίδη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png