Ο Σαρωνικός πρωταθλητής στην Γ' Κατηγορία Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζει από χθες ο Σαρωνικός. Το νησιώτικο συγκρότημα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, επικράτησε με 3-0 σετ της Άμιλλας στο κλειστό του Καματερού και κατέκτησε την 1η θέση στο Final 4 και μαζί με το πρωτάθλημα μπήκε και στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Πόπης Γιαννάκη κατέκτησαν το 1ο σετ με 29-27, ένα σετ το οποίο είχε συγκλονιστικό φινάλε. Το προβάδισμα έδωσε άλλο αέρα στις μικρές του Σαρωνικού, οι οποίες στην συνέχεια έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλο και με 25-16 και 25-18 έφτασαν πανηγυρικά στο 3-0 και στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Έτσι η εκπληκτική φετινή παρουσία των κορασίδων του Σαρωνικού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα της Αίγινας στην 1η φάση αντιμετώπισε τρεις ομάδες (Ίρις, Ερμής Περάματος, Μανδραϊκός) σε διπλούς αγώνες, με απολογισμό 6 νίκες με τα σετ να είναι 18/1. Στην 2η φάση αντιμετώπισε επίσης τρεις ομάδες (Α.Σ Πέρα, Α.Ο.Π Μοσχάτο, Ερμής Περάματος) σε διπλούς αγώνες, με απολογισμό ισάριθμες νίκες, και με τα σετ 18/1 επίσης. Η επιβλητική παρουσία του Σαρωνικού του έδωσε την πρόκριση στο Final 4, με την ομάδα της Αίγινας να βρίσκει την Ίριδα στον 1ο ημιτελικό στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Τα κορίτσια του νησιού επικράτησαν με σχετική άνεση με 3-1 και πέρασαν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος με την Άμιλλα η οποία στον άλλο ημιτελικό είχε επικρατήσει με 3-0 σετ του Ίκαρου Καλλιθέας το περασμένο Σάββατο. Φτάνουμε λοιπόν στον χθεσινό τελικό του Final 4 με τον Σαρωνικό να αντιμετωπίζει την εξαιρετική ομάδα της Άμιλλας. Η ομάδα του Περιστερίου η οποία χρησιμοποιεί το Νέο Κλειστό του Καματερού ως έδρα, ήταν αρκετά ανταγωνιστική μόνο στο 1ο σετ, με την ομάδα της Αίγινας να φτάνει στο 1-0 με 29-27. Ο Σαρωνικός με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα των δυτικών προαστίων, φτάνοντας με άνεση στο 3-0 και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, και στην άνοδο στην Β' Κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ. Όπως είναι φυσιολογικό μετά την επίτευξη του τελευταίου πόντου από την Μπιάνκα Γκούρι, οι αθλήτριες μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Γκούρι, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Μητρομελέτη, Μαλτέζου, Ταμπακίδη, Μαρμαρινού, Νομικού, Νικολαΐδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png