Α.Ο. Ένωση Ιλίου - Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την Τοπική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με την ήττα με 3-0 σετ από την Ένωση Ιλίου επέστρεψε η αποστολή του Σαρωνικού από το 'Γιώργος Κακούρης' για την 18η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η αποστολή των νησιωτών ήταν εξ αρχής δύσκολη, καθώς η Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με μόλις 2 ήττες σε 19 αγώνες. Παρ' όλα αυτά το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη έδειξε σε καλή κατάσταση, κοντράροντας στα ίσα την πρωτοπόρο της κατηγορίας αλλά η αγωνιστική ποιότητα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων έκρινε την αναμέτρηση. Στο 1ο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν εξαιρετικά και προηγήθηκαν αρχικά με 5-0, ενώ στην συνέχεια έφτασαν στο 18-8 και στο 20-10. Από το σημείο αυτό οι βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού με ένα σερί 10-3 μείωσαν σε 23-20, αλλά η ψυχραιμία των γηπεδούχων στο τέλος τους έδωσε το σετ με 25-22.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στο 2ο σετ και πάλι η ομάδα του Ιλίου προηγήθηκε με 5-0, με τον Σαρωνικό να μειώνει, ενώ στην συνέχεια οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο-πόντο, μέχρι οι γηπεδούχες να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο τέλος, και να φτάσουν στο 25-21 και στο 2-0. Στο 3ο σετ και με την ψυχολογία των νησιωτών μετά την έκβαση του ματς σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, η πρωτοπόρος της κατηγορίας έφτασε στο 25-21 και στην κατάκτηση μιας ομολογουμένως αγχωτικής νίκης, κυρίως λόγο καλής εμφάνισης των κοριτσιών της Πόπης Γιαννάκη. Αυτή ήταν η 7η ήττα (11 νίκες) του Σαρωνικού (6ος) στο πρωτάθλημα, ο οποίος βλέπει την 4η θέση να απομακρύνεται. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται την Άμιλλα.
Τα σετ 25-22, 25-21, 25-21.


Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Σαριδάκη, Μπαβελή, Δαπόλα, Γιαννούλη, Ταμπακίδη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png