Α.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 21η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το άνετο 3-0 σετ επέστρεψε από το κλειστό της Ηλιούπολης η αποστολή των κορασίδων του Σαρωνικού. Το νησιώτικο συγκρότημα επικράτησε με σχετική ευκολία της ομώνυμης ομάδας, φτάνοντας τις 19 νίκες του (2 ήττες) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν πέρα από εμφανής. Τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη δεν άφησαν σε κανένα σημείο της συνάντησης τυχόν βλέψεις για ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα της Ηλιούπολης, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι θα είναι τα αφεντικά του παιχνιδιού. Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και την άρτια επιθετική γραμμή, ο Σαρωνικός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και προηγήθηκε με 1-0 με το σετ να λήγει 25-19. Ίδια εικόνα και στο 2ο, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού να φτάνουν χαλαρά στο 25-18, και στο 2-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Στο 3ο σετ ο coach των μπλε βλέποντας πως η συνέχεια θα είναι τυπική, έριξε στο παρκέ της Ηλιούπολης τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες που είχε μαζί του στην αποστολή, οι οποίες έδειξαν με το παιχνίδι τους ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Το 3ο σετ τελείωσε στο 25-18, με τον Σαρωνικό να φτάνει χωρίς να ιδρώσει στην 19η νίκη του στο πρωτάθλημα, μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία. Όπως είναι λογικό, απόλυτα ευχαριστημένος από την διάθεση των αθλητριών του έμεινε ο έμπειρος προπονητής των νησιωτών Γρηγόρης Μπαμπούνης, ο οποίος έδωσε τα εύσημα και στις μικρές της ομάδας για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν. Δηλώσεις αμέσως μετά το ματς της Ηλιούπολης έκανε η Μυρτώ Λορέντζου.

Η 17χρονη διαγώνιος έκανε λόγο για συγκεντρωμένο και έξυπνο παιχνίδι, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα της μεγάλο προβάδισμα και να δώσει την ευκαιρία στον προπονητή να δώσει χρόνο και στις μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες. Η αυλαία του πρωταθλήματος των Κορασίδων πέφτει στις 14 Απριλίου, με τον Σαρωνικό να φιλοξενεί την Άμιλλα. Τα σετ 19-25 (20’), 18-25 (19’), 18-25 (20’). ΑΟ Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Μπέλλου, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Μαρμαρινού, Μητρομελέτη, Νικολαΐδη, Γκούρι, Κόστερ, Μαλτέζου, Τσιαντούκα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png