Η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ. Στον Δ’ Όμιλο η Κ-18 του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

IMG-3063-_volley.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (18/9) το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου  του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ για τη σεζόν 2023-2024.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το παρών στην κλήρωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο ταμίας της ένωσης κ. Λευτέρης Κογκαλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος κ. Φώτης Πέρρος, ο γενικός γραμματέας  κ. Σταύρος Μαυρικίδης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά κα Κωνσταντίνα Καντλή, τα μέλη της ΕΣΠΕΔΑ κ. Γιώργος Κογκαλίδης και Αναστάσιος Μετάνοιας, καθώς επίσης και το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ κ. Γιώργος Πάγκαλος. Την επιτροπή διαιτησίας της ένωσης εκπροσώπησε ο κ. Θεοφάνης Τσάκωνας. 

Ο Σαρωνικός θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα των Κ-18 των κοριτσιών, και η κλήρωση τον έφερε στον Δ’ όμιλο. Εκεί θα βρει τις παρακάτω ομάδες: Α.Ο. Ένωση Ιλίου. Μελάς Άγιος Ελευθέριος, Πειραϊκός, Α.Π.Σ. Άρης Αμφιάλης, Α.Σ.Π. Νέας Περάμου-Πέραμος και Α.Ο. Λέοντες Καμινίων. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 21 Οκτωβρίου. Τέλος, με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Συγκεκριμένα, η νησιωτική ομάδα η οποία ξεκίνησε στις 4 Σεπτέμβρη την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, συνεχίζει να προπονείται εκεί καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο αγωνιστικός χώρος του ΕΠΑΛ από τις πρόσφατες νεροποντές που έπληξε πολλές περιοχές του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία των υπευθύνων του Σαρωνικού σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών, καθαρίστηκαν όλοι οι χώροι των αποδυτηρίων αλλά και των λοιπών χώρων (αποθήκες, διάδρομοι, γραφεία κα), οι οποίοι είχαν υποστεί αρκετές ζημιές (νερά, λάσπες)  λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγωνιστικός χώρος του ΕΠΑΛ αναμένεται να είναι έτοιμος σε λίγο καιρό. Από το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, υπάλληλοι του Δήμου Αίγινας καθαρίζουν το τάραφλεξ το οποίο όταν στεγνώσει πλήρως το ξύλινο δάπεδο και λειανθεί, στην συνέχεια θα ξανά τοποθετηθεί (το τάραφλεξ) ώστε να είναι και πάλι λειτουργικό. Όσο αναφορά τώρα τα της ομάδας βόλεϊ του Σαρωνικού, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες δείχνουν αρκετή όρεξη για δουλειά, στοχεύοντας να δείξουν ακόμα καλύτερη εικόνα από την περασμένη αγωνιστική χρόνια, η οποία ήταν αρκετά ελπιδοφόρα, αν αναλογιστεί κάνει ότι ήταν ουσιαστικά πρωτοεμφανιζόμενες. 

Ο νησιωτικός σύλλογος συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την συνεργασία του με την Σβέτλα Βασίλεβα, με την οποία είναι εμφανές ότι ταιριάζουν τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο φυσικά και σε θέματα στόχων. Ο Σαρωνικός επενδύει σε επαγγελματίες προπονητές με στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος του βόλεϊ. Η κόουτς Βασίλεβα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τρικάλων) με ειδικότητα την πετοσφαίριση και κάτοχος διπλώματος Α’ Κατηγορίας. Τέλος, σε αναμονή βρίσκεται και η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας του Σαρωνικού, ευελπιστώντας ότι αυτό θα γίνει σύντομα.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png