Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Π.Σ. Νέας Περάμου - Πέραμος 3-0 σετ (άνευ αγώνα). Για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_6324.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για το πρωτάθλημα των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Κυριακή το μεσημέρι τον Α.Π.Σ. Νέας Περάμου για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί στις 26 Νοεμβρίου 2023 λόγω απαγορευτικού του απόπλου.
 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μετά την αναβολή, όρισε εκ νέου τον αγώνα την Κυριακή  7 Ιανουαρίου. Η αναμέτρηση όμως δεν διεξήχθη, καθώς η ομάδα από τη Νέα Πέραμο δεν παρουσιάστηκε στο ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.

Η ομάδα του Σαρωνικού παρουσιάστηκε ως όφειλε στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, με τους διαιτητές Ντίνο Νεστορίδη και Μαρία Δρακοπούλου να περιμένουν μέχρι και δεκαπέντε λεπτά μετά την επίσημη ώρα (12.00) έναρξης, και στη συνέχεια να κλείνουν το φύλλο αγώνα με τον νησιώτικο σύλλογο να κερδίζει τον αγώνα με 3-0 σετ και 75-0 πόντους. Έτσι ο Σαρωνικός μπήκε με αυτόν τον όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, με το δεξί το 2024. 

Οι νεαρές αθλήτριες της Σβέτλας Βασίλεβα παρέμειναν στο ΕΠΑΛ, όπου έκαναν προπόνηση. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης. 
 
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κλάρκ, Λούβαρη, Σακκελίου, Κλώνου, Γιάνι, Λιότσου, Μπόγρη, Μετούσι, Στρατηγού (λ), Τριανταφύλλου, Δεδεγκίκα, Αλευροπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png