Άρης Αμφιάλης - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 10η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_6407.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Άρη Αμφιάλης την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό "Παύλος Μπακογιάννης" του Κερατσινίου, με το συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα να παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα, κόντρα σε μια ομάδα πιο έμπειρη και κυρίως πιο ποιοτική. Ο Άρης Αμφιάλης εξάλλου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

IMG_6409.JPG

Ο Σαρωνικός στο δύσκολο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, βάζοντας δύσκολα στις γηπεδούχες κυρίως στο 1ο και στο 3ο σετ.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Αίγινας ήταν από την αρχή κοντά στο σκορ, με την ομάδα της Αμφιάλης με όπλο κυρίως την εμπειρία να φτάνει στο 25-20 και στο 1-0.

Στο 2ο σετ οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες, με τα κορίτσια της Αίγινας να μη μπορούν να ακολουθήσουν αφού υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Το 25-13 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δυο αντιπάλων στο 2ο σετ, με τις γηπεδούχες της Μαρίας Ευθυμιάδου να κάνουν το 2-0.

Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός ήταν σε γενικές γραμμές καλός, βρισκόταν κοντά στο σκορ, ενώ έδειχνε να δυσκολεύει τον αντίπαλο σε αρκετά σημεία. Όμως η εμπειρία έγειρε την πλάστιγγα στον Άρη Αμφιάλης ο οποίος με όπλο την απόλυτη συγκέντρωση σε καίρια σημεία, έφτασε στο 25-18 και στο 3-0.

IMG_6405.JPG

Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, με τα κορίτσια πάντως του Σαρωνικού να δείχνουν με την εμφάνιση τους, ότι το μέλλον τους ανήκει. 

Διαιτητές ήταν η Κοκορομύτη και ο Δημητροκάλλης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Πειραϊκό.  Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Δεδεγκίκα, Κλαρκ, Λιότσου (λ),  Μετούσι, Σακελλίου, Λούβαρη, Στρατηγού (λ), Τριανταφύλλου, Γιάνι, Μπόγρη, Αλευροπούλου, Κλώνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png