Αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ο αγώνας Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Πειραϊκός για την 11η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_6487-saronikos-volley.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (12.00) αγώνας της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ κος Νικόλαος Δελαγραμμάτικας επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Σαρωνικού ότι παρόλο που τα πλοία ταξίδευαν κανονικά προς Αίγινα, δεν ήταν σίγουρο ότι θα επιστρέψουν λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στον Σαρωνικό κόλπο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής να αποφασίσει να μην ταξιδέψει η ομάδα του Πειραϊκού στην Αίγινα, σκεπτόμενος κυρίως την πιθανή ταλαιπωρία των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε, με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, να αποφασίζει τις επόμενες ημέρες για τον εκ νέου ορισμός του παιχνιδιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png