Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Πειραϊκός Σύνδεσμος 3-0 σετ. Για το αναβληθέν παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_6581-volley-00.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Πειραϊκού στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το Σάββατο το μεσημέρι. Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ όρισε εκ νέου το παιχνίδι για το Σάββατο (27/1), με τον Σαρωνικό να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, και να παίρνει με σχετική άνεση την νίκη. Από την άλλη η ομάδα του Πειραϊκού εμφάνισε αρκετές αδυναμίες, κι έτσι δεν κατάφερε να φύγει από την Αίγινα με κάτι καλύτερο.

IMG_6581-volley-01.JPG

Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της κόουτς Βασίλεβα έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού αποφασισμένες να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να κάνει βλέψεις για το διπλό, και το κατάφεραν με εντυπωσιακό τρόπο. Με όπλο το εξαιρετικό και άκρως πιεστικό σέρβις, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν ονειρικά το ματς, καθώς προηγήθηκαν με 12-0.

Η συνέχεια ανάλογη καθώς ο Σαρωνικός με απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο, ξέφυγε και άλλο στο σκορ για να φτάσει στο 25-9 και στο 1-0.  Στο 2ο σετ η ομάδα του Πειραϊκού προσπάθησε να αντιδράσει αλλά τα κορίτσια του νησιού είχαν διαφορετική άποψη. Με άριστη υποδοχή και αποτελεσματικές επιθέσεις οι γαλάζιες της Αίγινας κατάφεραν να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα το οποίο όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν, με αποτέλεσμα να έρθει άνετα το 25-12 και το 2-0.

Στο 3ο σετ η κόουτς Βασίλεβα πραγματοποίησε και άλλες αλλαγές προσώπων χωρίς να χαλάσει πάντως η  χημεία της ομάδας.  Το σέρβις εξαιρετικό, οι συνεργασίες άριστες και έτσι ήρθε ξανά το 12-0. Ο Πειραϊκός προσπάθησε να μειώσει χωρίς όμως να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στον Σαρωνικό, οι αθλήτριες του οποίου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

IMG_6581-volley-02.JPG

Το σετ τελείωσε 25-8 με τις γηπεδούχες να πανηγυρίζουν ‘έξαλλα’ και το φίλαθλο κόσμο του νησιού να τους χαρίζει ένα θερμότατο χειροκρότημα. Ένα πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι, με τα κορίτσια του Σαρωνικού να δίνουν την δίκη τους παράσταση στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, προσφέροντας ουσία και θέαμα.  Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πρώτη συμμετοχή της νεαρής Μυρσίνης Σακελλίου. Η 12χρονη διαγώνιος που προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την φανέλα του ιστορικού Σαρωνικού, παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός.

Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. 

Τα σετ 25-9, 25-12, 25-8. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κλώνου, Μπόγρη, Κλαρκ, Τριανταφύλλου, Λιότσου (λ), Γιάνι, Κοντράρου, Σακελλίου, Στρατηγού (λ), Μετούσι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png